Masina de insurubat cu impact cu acumulator

  Cod articol 101604392
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.069 RON / buc
  Cod articol 101602438
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  712 RON / buc

Șuruburile pot fi înșurubate și îndepărtate în mai multe moduri. Unii oameni cred în unelte de mână, iar unii nu ar înlocui șurubelnița dovedită alimentată de baterie pentru bani.

O șurubelniță de impact fără fir mișcă în mod eficient șuruburile, în plus, are un cuplu ridicat, care este util pentru slăbirea și strângerea șuruburilor. Este o parte indispensabilă a industriei auto, precum și un instrument utilizat permanent pentru construcții și este prezent aproape peste tot unde se lucrează sau se efectuează șuruburi pentru sarcini de înșurubare.

Instrumentul și-a luat numele de la principiul său de funcționare, deoarece funcționează cu lovituri mici. Mașina face, de asemenea, lovituri în timp ce înșurubați! Cu cât numărul de șocuri și cuplul sunt mai mari, cu atât mașina este mai puternică! Pentru diferite șuruburi, se recomandă o mașină cu putere diferită!

De exemplu, cei care lucrează în mod constant cu această mașină ar trebui să ia în considerare, de asemenea, dimensiunea și greutatea șurubelniței fără fir.

Aceste mașini de șurub de impact funcționează cu baterie și mai multe versiuni pot fi găsite în funcție de tipul de sarcină pe care trebuie să-l utilizați.

Avantajele șurubului fără fir fără fir:

Pentru cei cărora le place să se răsucească rapid și eficient, sunt o alegere bună pentru a obține un șurub fără fir fără fir! Marele avantaj al șurubului fără fir este că este mult mai liniștit decât tovarășii tăi în timpul utilizării și poate fi mutat mai repede decât o cheie tradițională cu clichet. În plus, avantajul șurubului de impact fără fir este acela că nu este conectat la un tub de aer lung decât la viteza de aer, astfel încât să putem lucra mai eficient și mai confortabil și chiar să se potrivească convenabil într-un loc mai îngust.

Ce ascultați cumpărăturile de impact fără fir?

 • Viteză: în mod ideal 1600-1800 1 / min
 • Cuplu: Pentru uz casnic, 100-200 nm este perfect pentru profesioniști în același timp de la cuplul de 400 până la 2000 nm.
 • Numărul pompei: Cel mai bun șurub de impact fără fir poate fi capabil de impact 2000-3000
 • Timpul de funcționare a bateriei și funcția de încărcare rapidă: Utilizați încărcătorul rapid pentru a încărca până la 30 de minute bateria
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare