Masina de insurubat cu impact

  Cod articol 101603861
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  744 RON / buc

Mulți oameni se întreabă, pentru ce este șurubelnița de impact? Ce este diferit la un burghiu de pumn sau o șurubelniță netedă? Nu-i așa? Nu este atât de simplu.

Dacă nu ai putea răspunde imediat, nu te descuraja, nu ești singur cu el. Dar aici este soluția: mecanismele și domeniile de aplicare ale mașinii-unelte. Să răsucim lucrurile și să vedem pentru ce poate fi folosit acest instrument excelent:

Diferența dintre șurubelnița de impact și burghiul de impact:
  

 •  Șurubelnițele de impact folosesc lovituri cu ajutorul unui mecanism de ciocan și nicovală
 •     Burghie de impact lovit înainte cu dinți și rulmenți, sau cu un sistem de plăci cu disc
 •     Șurubelnița de impact este, de asemenea, instrumentul potrivit pentru înșurubarea mai grea și alte sarcini de fixare.
 •     Burghiul de impact este instrumentul potrivit pentru a face găuri în zidărie (în principal cărămizi, ytong etc.) în zidărie (în principal materiale mai moi).
 •     Pentru elemente de fixare mai mari, alegeți o șurubelniță cu prindere dreptunghiulară

Principiul de funcționare a șurubelniței de impact

În cazul șurubelnițelor de impact, ciocanul din lucrările de percuție îndeplinește sarcinile. Majoritatea mașinilor au două ciocane, dar unele au trei. Motorul dispozitivului se rotește direct pe arborele de ieșire.

În acest spațiu, ciocanul și nicovala trec doar unul prin celălalt și apoi închideți arcul cu toată forța. Acest lucru duce la un cuplu ridicat, în interiorul cheii partea de transfer de forță lovește carcasa cheii, astfel încât mașina să nu exercite de fapt cuplu asupra șurubului, ci impulsul transferat la acesta transformă șurubul. Mașina de înșurubare a impactului repetă rapid acest proces. Energia de percuție este determinată în IPM (impacturi pe minut) sau, în cazul mașinilor pneumatice, în BPM (lovituri pe minut).

Răsucirea impactului funcționează, prin urmare, pe un principiu similar cu lovirea forajului. Șurubul este lovit de arborele rotativ, pentru a face înșurubarea mai eficientă. Este util în special pentru șuruburi lungi sau lemn mai greu. Această lovitură se poate întâmpla de sute de ori pe minut. Printre avantajele înșurubării la impact se numără faptul că partea din șuruburile cu cap stelar (PZ, PH) se poate dovedi mai puțin, astfel încât dispozitivul împiedică bitul să distrugă, să "lingă" capul șurubului.

Zonele de utilizare a șurubelniței de impact

Datorită principiului de funcționare a șurubelniței de impact, este excelent pentru plierea șuruburilor și a șuruburilor imbus în și în afară. Datorită cuplului, este, de asemenea, potrivit pentru îndepărtarea șuruburilor încăpățânate blocate sau overclockate.

Beneficiile șurubelniței de impact

Se spune că munca bună necesită timp, dar știm, de asemenea, că munca proastă necesită timp. Prin urmare, dacă nu doriți să manipulați o șurubelniță timp de ore, atunci este timpul să obțineți o mașină-unealtă de calitate.

Șurubelnița de impact funcționează de aproximativ 10 ori mai repede și, în plus, nu obosim. Oricine a încercat să înșurubeze o șurubelniță mare din lemn cu o șurubelniță de mână va ști probabil cât de grea este.

Șurubelnițele moderne de impact de astăzi funcționează deja cu o unitate de acționare alimentată de baterii, astfel încât să le puteți utiliza oriunde în orice moment. Pentru uz casnic, versiunile mai mici sunt, de asemenea, perfect potrivite. Dacă doriți să obțineți unul pentru condiții industriale, merită să alegeți un model cu o baterie mai mare și performanțe mai mari.

Tipuri de șurubelnițe de impact

Acest sector poate fi împărțit în prezent în 3 categorii principale, în funcție de propulsia lor:

 •     Șurubelniță electrică de impact
 •     Șurubelniță de impact fără fir
 •     Șurubelniță pneumatică de impact
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare