Masini de gaurit cu coloana

De ce Zivtool?

Raspandirea masinii de gaurit cu coloana - masina de gaurit cu stand

Raportul optim pret-performanta face ca aceste masini de gaurit cu coloana sa fie ideale pentru pasionati.

Sunt disponibile si versiuni mai mici, mai economice, cu contraputere, dar in acelasi timp puteti gasi si versiuni profesionale, industriale!

In timp ce modelele mai mici se monteaza pe masa sau pe banc, versiunile industriale vin cu un sistem complet de rafturi.  

Masini de gaurit cu coloana cu control al vitezei

Desi exista masini de gaurit manuale care pot fi montate pe un suport de gaurit separat, fixarea acestor suporturi nu este la fel de precisa ca cea a unei masini de gaurit cu coloana fixa. Pe de alta parte, controlul vitezei unei burghie manuale nu ofera aceeasi gama larga de posibilitati de reglare ca o burghie cu trepied! 

In cazul burghielor cu coloana, in functie de tip, puteti gasi un control electric al vitezei, dar exista si versiuni cu control manual al vitezei! 

Masini de gaurit cu coloana grupate in functie de mandrina

Exista mai multe tipuri de masini de gaurit cu coloana montate pe sasiu. Cel mai comun este modelul de mandrina conica Morse, care este utilizat de majoritatea producatorilor, deoarece este ideal pentru gaurirea unor tije cu diametrul mai mare de 20-30 mm. Cu toate acestea, acest segment ofera, de asemenea, o gama de mandrina cu mandrina zimtata, care poate fi utilizata pentru a fora gauri de precizie, mai mici, fara probleme! 

Masini de gaurit industriale cu coloana

Exista cateva caracteristici care justifica o denumire industriala, deoarece acestea va vor ajuta sa gauriti cu precizie. Printre acestea se numara:

  • Motor puternic, industrial 
  • Masina de gaurit de mare rezistenta 
  • Oprire a adancimii de gaurire de mare rezistenta 
  • Lumina cu LED
  • Manere ergonomice
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare