Masina de frezat si gaurit cu coloana

De ce Zivtool?

Masini de gaurit si frezat cu control al turatiei

Desi exista masini de gaurit manuale care pot fi montate pe un suport de gaurit separat, fixarea acestor suporturi nu este la fel de precisa ca cea a masinilor de gaurit cu coloana fixa. Pe de alta parte, controlul vitezei de rotatie al unui burghiu manual nu ofera aceeasi gama larga de posibilitati de reglare ca un burghiu cu stativ! 

In functie de tipul de masina de gaurit si frezat, puteti gasi un control electric al vitezei, dar exista si versiuni cu control manual al vitezei! 

Masinile de gaurit industriale se caracterizeaza acum printr-o gama foarte larga de viteze!

Domenii de utilizare a masinilor de gaurit - frezat

Versiunile mai mici ale masinilor de gaurit si frezat sunt recomandate pentru lucrari de gaurire si frezare pentru pasionatii de bricolaj si amatori.

Masinile de gaurit si frezat de dimensiuni mai mari, concepute in mod obisnuit pentru uz industrial, pot fi utilizate pentru lucrari de gaurire, frezare si stantare a pieselor mici si mari!

Fie ca este vorba de hobby, de bricolaj sau de uz industrial, se poate spune ca masinile de gaurit si gaurit sunt utilizate de obicei pentru prelucrarea metalelor! De asemenea, ele sunt adesea folosite pentru filetare!

Functionarea unei masini de gaurit si frezat

Dupa cum am explicat mai devreme, o presa de gaurit poate fi folosita pentru o mare varietate de lucrari. Cu toate acestea, este vorba despre o masina fixa. Dar atunci, cum se aduna toate acestea?

Secretul se afla in constructie. Nu burghiul in sine este miscat, ci ""masa"" in care este tinut materialul care urmeaza sa fie prelucrat.

La majoritatea masinilor de gaurit si frezat, inaltimea mesei de lucru este reglabila, nu doar adancimea burghiului!

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare