Fierastraie cu banda, fierastraie panglica industriale

De ce Zivtool?

Ce tipuri de fierastraie cu banda, fierastraie panglica cunoastem?

Exista cateva tipuri de fierastraie cu banda sau fierastraie panglica disponibile, care sunt utilizate pentru taierea diverselor materiale. Iata cateva dintre cele mai comune tipuri de fierastraie cu banda:

  • Fierastrau cu banda orizontal: Acesta este cel mai obisnuit tip de fierastrau cu banda si este utilizat in special pentru taierea pieselor plate de dimensiuni mai mari. Lama sa este montata orizontal si poate fi reglata in unghiuri diferite pentru taieri oblice.
  • Fierastrau cu banda vertical: Acest tip de fierastrau cu banda are o lama montata vertical si este ideal pentru taierea materialelor lungi, precum tevile sau barele de metal. Permite taierea intr-o directie verticala, facandu-l potrivit pentru taierea in linie dreapta.
  • Fierastrau cu banda inclinate: Acest tip de fierastrau cu banda este proiectat pentru a permite taieri in unghiuri inclinate. Lama poate fi ajustata si inclinata pentru a realiza taieturi oblice sau taieturi de contur complexe in material.
  • Fierastrau cu banda dubla: Acest tip de fierastrau utilizeaza doua benzi de taiere care lucreaza simultan. Este ideal pentru taierea materialelor mai groase sau pentru taierea intr-un singur pas a mai multor straturi de material.
  • Fierastrau cu banda cu control CNC: Aceste fierastraie cu banda sunt echipate cu un sistem de control numeric computerizat (CNC) care permite programarea si controlul precis al taierii. Acestea sunt utilizate in special in industrii precum prelucrarea metalelor si prelucrarea lemnului pentru a realiza taieturi complexe si precise.
  • Fierastrau cu banda portabil: Acesta este un tip de fierastrau cu banda mai mic si portabil, care poate fi utilizat pentru taierea materialelor in locatii diverse. Este usor de manevrat si este ideal pentru lucrarile de intretinere, constructie sau renovare.

Acestea sunt doar cateva dintre tipurile comune de fierastraie cu banda sau panglica disponibile. Este important sa alegeti un model care sa corespunda nevoilor si cerintelor specifice ale aplicatiei dvs.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare