Fierastraie circulare stationare electrice

De ce Zivtool?

Fierastrau circular stationar electric in general

Fierastraul circular stationar electric este o unelta puternica utilizata pentru taierea materialelor precum lemnul, metalul sau plasticul. Acesta este montat in mod permanent pe o suprafata de lucru sau pe o banca de lucru si este alimentat de la o sursa de curent electric. Iata cateva aspecte importante despre fierastraul circular stationar electric:

  • Puterea motorului: Fierastraul circular stationar electric este echipat cu un motor electric care actioneaza lama circulara. Puterea motorului poate varia in functie de model, iar o putere mai mare permite taieturi mai rapide si mai eficiente.
  • Dimensiunea lamei: Fierastraul circular electric poate avea o lama circulara de diferite dimensiuni. Lungimea lamei determina adancimea maxima de taiere pe care o poti obtine. Asigura-te ca dimensiunea lamei este potrivita pentru tipul de material pe care intentionezi sa-l tai.
  • Reglajul unghiului de taiere: Majoritatea fierastrailor circulare stationari electrice permit reglarea unghiului de taiere. Acest lucru iti ofera flexibilitate pentru a realiza taieturi inclinate sau taieturi in unghi drept, in functie de nevoile tale.
  • Ghidaje ajustabile: Fierastraul circular stationar electric poate fi echipat cu ghidaje ajustabile, care ajuta la mentinerea materialului in pozitie stabila si permit obtinerea taieturilor precise si drepte.
  • Caracteristici de siguranta: Este important sa alegi un fierastrau circular electric care are caracteristici de siguranta adecvate. Acestea pot include protectie pentru lame, buton de oprire de urgenta, protectie impotriva pornirii accidentale si alte masuri de siguranta pentru a preveni accidentele si a asigura protectia operatorului.
  • Accesorii si functionalitati suplimentare: Unele modele de fierastrau circular electric pot avea accesorii suplimentare sau functionalitati speciale. Acestea pot include mese extensibile pentru taierea materialelor mari, ghidaje laser pentru taieturi precise sau sisteme de colectare a prafului pentru a mentine zona de lucru curata.

Fierastraul circular stationar electric este ideal pentru taierea precisa si eficienta a materialelor in ateliere de tamplarie, in productia de mobila sau in alte aplicatii industriale. Asigura-te ca respecti intotdeauna masurile de siguranta recomandate de producator si ca utilizezi echipamentul in mod corespunzator pentru a evita accidentele.

Fierastrau circular stationar electric ieftin

Cand cautati un fierastrau circular stationar electric ieftin, este important sa aveti in vedere ca preturile pot varia in functie de marca, caracteristici si calitate. Cu toate acestea, exista optiuni accesibile pe piata. La noi gasesti calitate buna la preturi acceptabile.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare