Fierastraie circulare stationare, Fierastraie circulare de masa

De ce Zivtool?

Tipuri de fierastraie circulare stationare

Fierastraiele circulare stationare sunt echipamente utilizate pentru taierea precisa si eficienta a materialelor, cum ar fi lemnul, placile de metal si plasticul. Acestea sunt amplasate pe o masa sau banc de lucru si au o lama circulara care se roteste rapid pentru a realiza taieturi precise. Exista mai multe tipuri de fierastraie circulare stationare, inclusiv:

  • Fierastraie circulare cu masa fixa: Acestea sunt fierastraie circulare stationare cu o masa fixa pe care se aseaza materialul de taiat. Lama circulara este amplasata sub masa si poate fi reglata pentru a obtine adancimi si unghiuri de taiere variate. Acest tip de fierastrau circular este ideal pentru lucrari de taiere in linie dreapta.
  • Fierastraie circulare cu masa culisanta: Aceste fierastraie circulare au o masa care poate fi culisata inainte si inapoi pentru a permite taierea materialului pe lungime. Aceasta caracteristica este utila atunci cand este necesara taierea de lungimi mai mari sau cand este nevoie de taieturi in unghi.
  • Fierastraie circulare cu masa inclinabila: Acestea sunt fierastraie circulare care permit ajustarea unghiului de taiere a lamei circulare. Masa poate fi inclinata in diferite pozitii, permitand realizarea de taieturi sub unghiuri precum taierea in diagonala sau taierea in unghi drept.
  • Fierastraie circulare cu sistem de ghidaj: Acestea sunt fierastraie circulare stationare echipate cu un sistem de ghidaj care ajuta la mentinerea materialului in pozitie stabila si la obtinerea taieturilor precise si uniforme. Ghidajele pot fi reglate in functie de dimensiunea si grosimea materialului, asigurand o taiere sigura si precisa.

Avantajele fierastraieleor circulare stationare includ:

  • Precizie: Aceste fierastraie ofera o taiere precisa si uniforma, permitand realizarea de taieturi drepte si curbe precise in materialele dorite.
  • Putere si viteza: Fierastraiele circulare stationare sunt echipate cu motoare puternice care asigura taierea rapida si eficienta a materialelor.
  • Siguranta: Majoritatea fierastraieleor circulare stationare sunt dotate cu caracteristici de siguranta, cum ar fi protectii pentru lame si sisteme de oprire de urgenta, pentru a asigura utilizarea in siguranta.
  • Versatilitate: Aceste fierastraie pot fi utilizate pentru a taia diferite materiale, inclusiv lemn, metal si plastic, oferind astfel o gama larga de aplicatii in constructii, lucrari de tamplarie, atelier si altele.

Este important sa cititi si sa respectati instructiunile de utilizare si siguranta furnizate de producator pentru fiecare model specific de fierastrau circular stationar.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare