Fierastraie circular stationar

  Cod articol 101003947
  Putem livra
  1.498 RON / buc
  Cod articol 101003948
  Putem livra
  1.915 RON / buc
  Cod articol 101004551
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  971 RON / buc
  Cod articol 101003945
  Putem livra
  911 RON / buc
  Cod articol 101002716
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  3.059 RON / buc
  Cod articol 101006359
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  1.079 RON / buc
  Cod articol 101006066
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.449 RON / buc
  Cod articol 101002573
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.739 RON / buc
  Cod articol 101001602
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  2.786 RON / buc
  Cod articol 101602547
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  1.229 RON / buc
  Cod articol 101001396
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  1.749 RON / buc
  Cod articol 101602792
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  2.806 RON / buc
  Cod articol 101004602
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  4.259 RON / buc
  Cod articol 101003213
  Putem livra
  4.079 RON / buc
  Cod articol 101005791
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  1.379 RON / buc
  Cod articol 101003946
  Putem livra
  1.239 RON / buc

Aspecte ale alegerii fierastrau circular pentru taiere inclinata


Vă veți întreba cu siguranță să vă întrebați înainte de a cumpăra un miter tăiat.

 1. Ce fel de miriter sa cumparam?
 2. Model electrice sau fara fir?
 3. Ce material larg și gros vreau să taie și la un unghi?
 4. Ce fel de material aveți nevoie pentru a seta: foaie de mobilier, laminat, pin sau fag?
 5. Ce brand alegeți? - Dewalt MITER Gatres sunt mai bune decât făcând sau ferăstraiele lor de masă Bosch sunt cele mai bune din profesie? Dar atunci cum rămâne cu Milwaukeeval, ca american?
 6. Cum mă protejez de accidente?  Pe măsură ce vă puteți întreba toate acestea, deoarece 9 din 10 dulgheri au mai puțin de 10 degete și prăbușiri ale membrelor, boli non-genetice în rândul lucrătorilor din lemn.
 7. Ce supliment folosesc în timpul tăierii?

Diferențe între modele

De obicei, veți alege ferăstrăul înclinat când nu doriți să tăiați piese de lucru extreme.  90°/90° f  ~max 130 mm vágási hosszt, és ~ 70 mm vágási mélységet jelent.

Dacă valorile de mai sus nu servesc cererea dvs., atunci ferăstrăul miter de culoare alunecă va fi soluția de destinație pentru dvs. De ce? Din cauza acestor modele, intervalul lungimii de tăiere poate fi mărit deoarece puteți deplasa marginea de tăiere pe șină, șine sau structuri articulate. Din acest motiv, libertatea de tăiere este, de asemenea, în creștere. Cu mecanismul articulat, scopul inginerilor de dezvoltare al Bosch este de a aduce unul dintre cele mai stabile capete de tăiere pe piață, sporind astfel reproductibilitatea de reducere a lucrărilor de tăiere.

În cazul modelelor de înclinare și alunecare, capul de tăiere și masa de tăiere a mitului pot fi înclinate / rotite. Capul de tăiere poate fi înclinat într-o singură direcție (0-45 °, 0-60 °) în ambele direcții (dreapta și stânga) pentru modele mai ieftine. Este practic să alegeți un Gorgeon, mai ales ca rezultat al capului de tăiere poate fi utilizat în ambele direcții, deoarece nu trebuie să rotească materialul în timpul lucrării lor de zi cu zi.
Tabelul de tăiere este complet mobil în partea dreaptă și lăsată în intervalul de la 0 la 45 ° & 60 °. Trebuie să știți că dacă rotiți tabelul, acesta reduce, de asemenea, lățimea tăiată. Veți găsi valorile exacte pe fișa produselor. Adâncimea de tăiere este determinată de diametrul lamei și poziția capului de tăiere.

Ferăstraiele de combatere servesc un scop dublu. Le puteți folosi ca ferăstrău de atingere și, de asemenea, ca un ferăstrău de ferăstrău desktop. Am fost discutat pentru ferăstraie de înclinare și voi scrie mai multe detalii în detaliu într-o altă intrare. Reprezintă părerea că dacă un produs poate fi folosit pentru mai mult de unul, nu este cu adevărat perfect pentru nimic. Există anumiți oameni care nu înțeleg această afirmație. Cu toate acestea, navigarea statisticilor vânzătorului a fost surprinsă să facă o mulțime de voci de lângă ferăstrăul vocal. Acest grup de produse este oferit persoanelor fizice și unui specialist care este angajat în entuziasm și o lucrare la fața locului este că nu are o dată și jumătate de tăiere circulară pe etajul 10 cu un miter de la 20 kg, Mai ales când nu este bun ascensorul. :)

Model electrice sau fara fir?

Răspunsul la întrebare este că depinde de locul în care utilizați. Dacă luați un mobilier de prelucrare a lemnului, lucrați într-un loc fix sau intenționați să investiți în uz casnic, veți fi siguri că modelul de tăiat fără fir va fi decizia corectă, dar companionul dvs. de telefonie fixă ​​pentru că fără fir Versiunea este mai scumpă, iar miterul fix în orice moment și orice puteți utiliza. Dacă efectuați locuri de muncă la fața locului, adică trebuie să o împachetați, veți iubi soluția fără fir și vă veți plăti o inimă relaxată pentru mai multe. Este foarte confortabil pentru că nu trebuie să paralizim cu lungimea lungimii și nu trebuie să fii temut de siguranța muncii tale. Performanța mașinii 2x54 V se apropie de omologii sa fixi, nu este o coincidență care poate fi utilizată cu un cadran cu diametrul de 305 mm. Majoritatea producătorilor care distribuie un mitter fără fir, oferă un corp de date de rețea, cum ar fi un adaptor de acumulator Dewalt DCB500-QS care poate acționa mașina dintr-o rețea. Dacă veți folosi un miter fără fir dintr-o rețea, nu aveți alte lucruri decât luați bateriile și puneți adaptorul în poziție. În majoritatea cumpărătorilor, este o întrebare care se datorează faptului că miterul fără fir văzut ferăstrău, dar cât timp pot să-l folosesc. Deoarece majoritatea producătorilor nu specifică aceste date, nu voi putea răspunde corect la acest lucru deoarece depinde de grosime, lungime și calitate, lățimea discului de tăiere și capacitatea bateriei. Deci, aceasta este o ecuație mai necunoscută. Prin urmare, nu există un număr corect. Dacă tot trebuie să spui ceva, atunci cu o baterie de 5 ah care este complet încărcată, cu siguranță puteți face 250-300 de tăiere.

Ce brand produce cel mai bun fierestrau?

Holzstar, Makita, Deewalt, Bosch sau Milwaukee? - Desigur, problema este poetică și saturată cu emoție :). De aceea nu voi lua un loc de muncă pentru că mi-e frică de furia fanokului. : D Se poate afirma că toți producătorii pot face un produs rău, bun și chiar mai bun. Dacă cineva este incert, puteți naviga în siguranță pe net și vă puteți uita la o mulțime de conținut video pentru câștigarea experienței.
Poate că mașinile fără fir sunt mai importante pentru brandul de angajament decât omologii lor fixe, deoarece veți putea utiliza mai mult de o baterie în munca dvs. și chiar în grădină. Dar aparține celeilalte mâini și, din moment ce aveți o șansă bună, trebuie să faceți mai multe fluxuri de lucru (legare, tăiere, iluminare, foraj etc.), astfel încât să puteți economisi bani și să nu aveți niciodată o problemă de compatibilitate, mă duc Pentru a-mi face vocea lângă o linie de produse fi americani, japonezi sau germani.

Ce inseamna protectie?

Ce aveți nevoie pentru a vă proteja sănătatea? Lama de ferăstrău de pe miter când se rotește este periculoasă! Cred că acest lucru este șocat pe toată lumea.  În acest scop, fiecare mașină are un capac de protecție, vă rugăm să nu îl instalați! Dacă sunteți deteriorat, indicați și putem oferi piese de schimb pentru fiecare mașină! Frânarea pucului de ghidare a fierăstrăului după oprirea discului unei directive UE pentru producători. Prin urmare, au fost montate cu frâna, pentru a fi mai puțin decât accidentul. Disc Înlocuiți înlocuirea, numai dacă echipamentul nu este în tensiune. Nu vreau să depășesc această parte. În orice caz, citiți ghidul utilizatorului!
De asemenea, trebuie protejat împotriva prafului, astfel încât manșoanele de tăiere glisante, înclinate și comprimate sunt, de asemenea, proiectate să se conecteze la produs cu aspiratorul. Pentru ferăstraiele cu fir, cablul de alimentare trebuie conectat la aspiratorul dacă este posibil și apoi tăietorul de miter va putea controla aspiratorul nostru.

Fiecare mașină de aspirator "tricot" este întârziată în comparație cu mașina de tăiere, astfel încât extracția prafului să poată fi cât mai eficient posibil.

Ce supliment va avea nevoie?

- Aspirator, am văzut acest lucru de mai sus. (Nu uitați niciodată că un filtru curat și o geantă de praf crește întotdeauna eficiența!)

- Ferăstrău circular - Înainte de a alege un cadran pentru a pune următoarele întrebări: Ce fel de material vreau să taie? Ce suprafață am nevoie? Fiți conștienți de parametrii ferăstrăului MITER: DISC ȘI DIATEMENTUL PURILOR!

- Clema orizontală - Ce este o astfel de structură bună? Ei bine, pentru a culege piesa de prelucrat la masă, deci nu trebuie să vă fie frică de tăiere a piesei de prelucrat și germeni de la ferăstrăul mesei în timpul tăierii miterului.

- Standul - Veți investi într-un raft de tăiere Miter când lucrați foarte mult de la atelierul dvs. și există o mașină mare. Fierestrau trebuie să fie accesat în vehiculul dvs. Sau există cineva care cumpără acasă, deși atelierul este mic, dar aveți nevoie de instrument. În orice moment, la orice costuri trebuie să o rezolvați. Nu-i asa? Descrierea produsului include ce rack este compatibil cu care miterul. De obicei, dacă cineva ia un mity miter tăiat, atunci nu ia un suport de tăiere Milwaukee sau Dewalttic, deoarece pot fi probleme compatibile.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare