Emondoare de inaltime cu acumulator

De ce Zivtool?

Emondor de inaltime cu acumulator

Emondoarele de inaltime cu acumulator, cunoscute si sub denumirea de motoferastraie telescopice cu acumulator, sunt unelte special concepute pentru a taia crengi sau ramuri inalte. Acestea ofera o serie de avantaje si caracteristici care le fac utile in lucrarile de ingrijire a arborilor si gradinilor:

  • Portabilitate si accesibilitate: Emondoarele de inaltime cu acumulator sunt echipate cu un stift telescop care va permite sa ajungeti la crengile inalte fara a fi nevoie sa folositi o scara sau un echipament suplimentar. Aceasta va ofera o accesibilitate mai mare si va permite sa lucrati in siguranta de la sol.
  • Functionare fara cabluri: Datorita bateriei integrate, emondoarele de inaltime cu acumulator ofera o libertate de miscare fara restrictii de cabluri sau conducte de alimentare. Nu veti fi limitat de lungimea cablului de alimentare sau de necesitatea unei surse de curent electric apropiate.
  • Functionare silentioasa si emisii reduse: Emondoarele de inaltime cu acumulator functioneaza mai silentios decat cele cu motor pe benzina si nu produc emisii de gaze de esapament. Aceasta este benefica atunci cand lucrati in zone sensibile la zgomot sau in medii urbane.
  • Usurinta in utilizare: Emondoarele de inaltime cu acumulator sunt concepute pentru a fi usor de manevrat. Sunt mai usoare si mai manevrabile decat cele cu motor pe benzina, ceea ce face lucrul la inaltime mai confortabil si mai eficient.
  • Taiere precisa si control: Aceste unelte sunt dotate cu lama si lantul de taiere, oferindu-va control si precizie in taierea crengilor. Unele modele pot avea lama ajustabila pentru a va permite sa taiati sub diferite unghiuri sau sa faceti taieturi precise.
  • Siguranta: Emondoarele de inaltime cu acumulator pot avea caracteristici de siguranta, cum ar fi franghierul de lant pentru oprirea rapida a lantului in caz de pericol sau protectia pentru mana pentru a preveni contactul accidental cu lantul.
  • Intretinere redusa: In general, emondoarele de inaltime cu acumulator nu necesita intretinere complexa. Cu toate acestea, este important sa verificati si sa intretineti in mod regulat lama, lantul si sistemul de alimentare a bateriei conform instructiunilor producatorului.

Asigurati-va ca alegeti un model de emondor de inaltime cu acumulator adecvat nevoilor dumneavoastra specifice, avand in vedere puterea, durata de functionare a bateriei, lungimea stiftului telescopic si alti factori relevanti pentru lucrarile pe care intentionati sa le efectuati.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare