Scule multifunctionale, Unealta multifunctionala oscilanta

De ce Zivtool?

Cu o masina multifunctionala putem sa slefuim, sa taiem si sa fasonam diverse materiale, toate cu un singur instrument. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, in functie de accesoriul utilizat. Masina multifunctionala este o piesa „esentiala”, in special pentru reparatiile si lucrarile de asamblare mai mici.

Principiul de functionare al masinilor multifunctionale:

Functioneaza pe baza unei miscari oscilatorii mari. Se deplaseaza rapid de la stanga la dreapta.

Cu mult timp in urma, era numit dispozitiv de rezolvare a problemelor de catre multi, deoarece putea rezolva acolo unde nu puteam ajunge cu altceva (disc de slefuit, ferastrau vertical).

Caracteristicile masinilor multifunctionale

Viteza reglabila: putem selecta viteza corecta, luand in considerare accesoriul montat, pentru a putea lucra eficient, rapid si precis! Acest lucru mareste durata de viata a masinii si a accesoriilor!

Putem efectua lucrari foarte precise cu acesta. Putem efectua taieturi si slefuieli frumoase, deosebit de precise, deplasandu-ne incet si delicat! Acestea sunt utile si in locurile greu accesibile!

Datorita gamei largi de accesorii, masinile multifunctionale pot fi utilizate pentru a indeparta rosturi si pentru a slefui lemn de volum mai mare.

Accesoriile masinilor multifunctionale si compatibilitatea

Accesoriile difera in functie de tip! Unele sunt compatibile cu orice masina de la orice producator, dar altele pot fi utilizate doar cu masina specifica a producatorului respectiv. Astazi, producatorii incearca sa promoveze compatibilitatea independenta de producator, motiv pentru care accesoriile sunt fabricate cu un sistem de fixare uniform.

Asemenea masini sunt din ce in ce mai mult comercializate de catre diferiti producatori, dar liderii sunt Bosch, Makita si DeWALT.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare