Prese hidraulica cabluri electrice

  Dispozitive specifice, utilizate în mod specific pentru aceste specializate. Utilizarea lor este limitată la lucrările de instalare electrică și a fost dezvoltată.

  În majoritatea cazurilor, aceste mașini sunt proiectate cu un cap rotativ, care facilitează foarte mult munca fără probleme la schimbarea condițiilor la fața locului.

  Selectarea mașinile de tăiat cablu:

  Trebuie să acordăm atenție unui singur punct de vedere, care este capacitatea de tăiere în sine! Prin urmare, trebuie să acordăm atenție cablului gros pe care îl puteți tăia. Există mașini care sunt mai mici, pot fi utilizate grosimi de cablu de aproximativ 35 mm și există mașini mai mari care nu pot fi utilizate pentru a reduce cablurile de 75 mm fără probleme.

  Mașinile de tăiere a cablurilor pot fi, de asemenea, utilizate pentru cabluri de cupru și aluminiu!

  Prese hidraulica cabluri electrice

  Utilizarea acesteia a acestei mașini este, de asemenea, cea mai importantă industrie electronică, instalație electrică.

  Folosind un conector profesionist de presare a unui cablu, conector oferă inserție și nevoie, oferind astfel un contact precis.

  Principiul de funcționare se bazează pe forța de strângere. Cleanarea conectorului (bara de cablu) cu o forță pentru al scoate prin efectul mișcării, asigurând astfel utilizarea pe termen lung a firului. La alegerea, este necesar să se acorde atenție la ceea ce este forța de presiune!

  Nu putem uita de intervalul de presare atunci când se selectează. Această provincie servește pentru a fi conștienți de grosimea de presurizare a mașinii respective. Această grosime este diferită pe mașină, gândiți-vă în avans și luați o mașină care poate fi utilizată mai târziu sau pentru cabluri și conectori mai mari!