Masini de taiat tije filetate

De ce Zivtool?

Din denumirea lor se poate deduce clar ca acestea sunt destinate taierii tijelor filetate! O caracteristica importanta este ca taietura este rapida si precisa, fara scantei si resturi. Nu exista deformare sau urme de ardere dupa taiere.

Dupa utilizarea taietorului de tija filetat, nu este necesara nicio operatie ulterioara! Piulita se poate atasa usor la tija filetata taiata! In general, acest lucru duce la o munca rapida, ceea ce este esential in zilele noastre pentru o munca eficienta!

Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru taierea otelului betonului, motiv pentru care sunt preferate pe santiere, deoarece pot fi folosite in mai multe procese de lucru!

Masini de taiat tije filetate cu acumulator

In oferta noastra puteti alege doar intre taietoare de tija filetata cu acumulator! Desigur, acest lucru are numeroase avantaje. Daca suntem angajati intr-un anumit producator, nu trebuie decat sa achizitionam o astfel de masina de la acesta si sa o folosim imediat cu bateria existenta. Desigur, trebuie sa acordam atentie valorii adecvate a voltajului.

Selectarea masinii de taiat tije filetate

Trebuie sa luam in considerare o singura caracteristica importanta atunci cand alegem. Acesta este capacitatea de taiere a masinii. Aceasta indica grosimea sipcii filetate pe care o putem taia cu masina. Aceasta valoare este intotdeauna specificata in milimetri de catre producator si este prezentata ca un interval. Prin urmare, trebuie sa stim in mod clar la ce grosime de material vom utiliza taietorul de tija filetata adecvat!

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare