Masini de taiat tije filetate

  Cod articol 101001842
  Putem livra
  Doar 3 buc. mai avem la acest preț!
  1.579 RON / buc
  Cod articol 101003197
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  2.859 RON / buc
  Cod articol 101601590
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  2.909 RON / buc

Din numele lor, ele pot fi, de asemenea, deduse în mod clar că aceste mașini sunt masina de taiat tije filetate cu simplitate nobilă! Caracteristica lor importantă este că tăierea, rapidă și precisă, scânteia și jetoanele sunt libere. Fără deformare și arsură după tăiere.

După folosirea lui masina de taiat tije filetate nu trebuie să faceți nici o post-producție! Piulița poate fi ușor prinsă în tulpina tăiată filetată! Acest lucru are ca rezultat un loc de muncă rapid care este esențial pentru o muncă eficientă în zilele noastre!

Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru tăierea oțelului de beton și, prin urmare, sunt folosite pentru pre-construcție, deoarece pot lucra cu ea în mai multe fluxuri de lucru!

Masini de taiat tije filetate cu acumulator

În gama noastră, puteți alege numai de la tulpini filetate cu baterie! Desigur, acest lucru oferă nenumărate avantaje. Dacă ne angajăm într-un anumit producător, nu avem lucruri diferite decât să obținem o astfel de mașină și să o folosim cu bateria existentă. Desigur, aici este să acordați atenție numărului corect.

Selectatarea masini de taiat tije filetate

Trebuie să ne uităm la un singur aspect la momentul alegerii. Aceasta este capacitatea de tăiere a mașinii. Aceasta înseamnă ce fel de tulpină groasă poate fi tăiată cu mașina. Această valoare este întotdeauna dată de producător în milimetri și una din intervalul. Nu înțelegeți cât de groase pe care doriți să le utilizați pentru tăierea tulpinii corecte.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare