Masini de debitat cu motor pe benzina, masini de debitat portabil

    Putem livra
    3.819 RON /buc

De ce Zivtool?

O masina de debitat metale portabila selectata cu grija, dotat cu caracteristici corespunzatoare, poate transforma chiar si cele mai dificile sarcini de taiere intr-o operatiune rapida si eficienta.

Unele tipuri de tocatoare manuale rapide pot fi utilizate si in constructii, cu racire cu apa si disc de taiere cu diamant, impreuna cu caruciorul potrivit. (Caruciorul poate fi achizitionat separat, dar din pacate nu este furnizat pentru toate tipurile de catre producatori. Caruciorul ajuta, de asemenea, la concentrarea mai buna pe taiere, deoarece nu trebuie sa tineti masina in mana, ci doar sa directionati caruciorul.)

Masina de debitat metale portabile cu racire prin apa!

Producatorii de masini de debitate metale portabile au dezvoltat aceste masini cu un conector care permite racirea cu apa a masinii. De ce este necesar acest lucru? Taierea materialelor dure, cum ar fi betonul sau pavelele, genereaza o cantitate mare de caldura. Racirea cu apa ajuta la prevenirea supraincalzirii discului de taiere, prelungind astfel durata de viata a acestuia. In plus, poate lega praful generat in timpul taierii, imbunatatind astfel zona de lucru mai curata si mai vizibila.

Utilizarea masinii de debitat metale portabila

Aceste masini sunt utilizate in mod obisnuit in medii industriale, cum ar fi santiere sau ateliere. Cu un masina de debitat metale manual, puteti taia usor diferite metale, conducte metalice, profile inchise si, asa cum am mentionat anterior, puteti taia si materiale mai dure, cum ar fi betonul si drumurile, folosind racire cu apa si discul de taiere cu diamant potrivit.

In medii casnice, acest echipament nu este de obicei ales, deoarece este utilizat pentru sarcini de volum mai mare. Taierea mai mica la domiciliu poate fi efectuata cu usurinta cu o masina de slefuit unghiulara. Cu toate acestea, utilizarea unui masina de debitat metale manual rapid necesita cunostinte specializate!

Tipuri de masini de debitat metale portabile

Navigand prin oferta disponibila de tocatoare manuale rapide, putem distinge doua grupuri principale, pe care le vom descrie pe scurt:

Masina de debitat metale portabil cu acumulator

Pentru utilizarea lor nu este nevoie de o sursa de alimentare electrica, deoarece functioneaza pe baza unei baterii. Acestea sunt caracterizate de dimensiuni mai mici si de un nivel de zgomot redus. In acelasi timp, utilizarea lor este extrem de practica, deoarece mutarea frecventa de la un loc la altul nu reprezinta o problema!

Masina de debitat metale portabil pe benzina

Sunt echipate cu un motor cu ardere interna, prin urmare trebuie sa fim atenti la ventilare! Nu pot fi utilizate intr-un spatiu inchis!
Sunt excelente pentru taierea placilor ceramice de pe cladiri sau a structurilor din piatra / beton.

Criteriile de selectie masina de debitat metale portabil

  • Capacitatea de taiere: Arata cat de adanc putem taia cu o anumita masina.
  • Diametrul discului: Arata cat de mare disc putem monta pe masina. Acest aspect este foarte important la achizitionarea discului, deoarece daca am cumparat un disc prea mare, nu il putem monta pe masina noastra de taiat manual!

Aceste doua caracteristici sunt interdependente! Cu cat discul este mai mare, cu atat capacitatea de taiere este mai mare!

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare