Masini de debitat cu motor pe benzina, masini de debitat portabil

  Cod articol 101601620
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  2.119 RON / buc
  Cod articol 101007553
  La comandă
  2.249 RON / buc
  Cod articol 101005693
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  4.019 RON / buc

O masina de debitat portabil selectat manual, efectuează cea mai grea muncă de tăiere pentru cultivare rapidă și eficientă.

Unele tipuri de masina de debitat sunt potrivite pentru construcțiile rutiere cu răcire cu apă și dale de tăiere cu diamante și cu mașina adecvată.

Masini de debitat portabil cu răcire cu apă!


Comenzile masina de debitat au fost dezvoltate de producători pentru a avea un conector care poate asigura răcirea apei la mașină. De ce aveți nevoie de asta? La tăierea materialelor dure, cum ar fi betonul, lingurițele cu producția de căldură ridicată sunt tăiate. Răcirea apei în acest lucru ajută. Împiedică dispozitivul de tăiere la încălzirea și îmbunătățirea vieții sale. În plus, portul rezultat se leagă, facilitând astfel zona de lucru mai curată și mai vizibilă.

Unde folosim masini de debitat portabil

Aceste mașini sunt utilizate în mod obișnuit în medii industriale. Șantiere și ateliere de lucru. Cu o scurtă înregistrare manuală, puteți tăia diverse metale, țevi metalice, secțiuni goale sau, așa cum am menționat anterior, răcirea de apă și discul de tăiere a diamantului adecvat este, de asemenea, potrivit pentru tăierea materialelor și trotuarelor betonului și mai stricte.

Într-un mediu de origine, ele nu aleg cu adevărat această mașină, deoarece este folosit pentru o muncă mai mare a volumului. Cuturile de acasă mai mici pot fi efectuate cu ușurință cu un polizor de colț. Cu toate acestea, aveți nevoie de expertiză pentru a utiliza un driver rapid manual!

Tipuri de comenzi masini de debitat

Prin navigarea ofertei masina de debitat disponibile, putem distinge 2 tipuri, pe care acum explicăm scurt:

Masini de debitat portabil, fárá fir

Nu este nevoie de o sursă de alimentare a rețelei pentru utilizarea lor, deoarece funcționează dintr-o baterie. Acestea sunt caracterizate de mașini mai mici și mai clare. Cu toate acestea, utilizarea noastră este extrem de practică, deoarece schimbările frecvente ale locului nu provoacă probleme!

Masini de debitat cu motor pe benzina

Acestea sunt montate cu un motor exploziv, prin urmare, acordați atenție ventilației. Ele nu pot fi folosite în spațiul închis!
Ele sunt excelente pentru tăierea peletei de țiglă și a structurii de piatră / beton a clădirilor.

Criterii de selecție pentru masini de debitat

 • Capacitatea de tăiere: vă arată ce adâncime putem tăia cu mașina.
 • Diametrul diametrului: Vă arată cât de mult se montează butonul pe mașină. Acest disc are un rol important atunci când achiziționează, deoarece am luat cadran prea mare, nu putem pune pe mașina dvs. de eliberare rapidă manuală.

Aceste două proprietăți sunt legate! Cu cât este mai mare cadranul, cu atât este mai mare capacitatea de tăiere!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare