Ciocane pneumatice, picamere pneumatice

De ce Zivtool?

Unde folosim un ciocan pneumatic, picamer pneumatic

Ciocanele pneumatice si picamerele pneumatice sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii de demolare si constructie, in special in lucrarile care implica materiale dure si rezistente. Iata cateva locuri in care aceste instrumente sunt frecvent utilizate:

 • Constructii si demolari industriale: Ciocanele si picamerele pneumatice sunt esentiale in industria constructiilor si demolarilor industriale, unde sunt necesare forte puternice pentru a sparge betonul, asfaltul sau alte materiale grele. Acestea pot fi utilizate pentru demolarea cladirilor, pentru realizarea de scari sau santuri in teren sau pentru spargerea fundatiilor solide.
 • Lucrari de constructii civile: In cadrul lucrarilor de constructii civile, ciocanele si picamerele pneumatice sunt utilizate pentru diverse sarcini. Acestea pot fi folosite pentru spargerea betonului in vederea realizarii de structuri, precum fundatii, perete sau grinzi. De asemenea, sunt utile pentru realizarea de gauri pentru fixarea elementelor de constructie sau pentru demolarea partiala in renovarile interioare sau exterioare.
 • Lucrari de constructii subterane: In constructia de tuneluri, ciocanele si picamerele pneumatice sunt esentiale pentru a sparge rocile si pentru a crea spatiile necesare. Acestea pot fi utilizate pentru saparea tunelurilor feroviare, rutiere sau pentru proiecte de apa si canalizare.
 • Industria miniera si extractiva: Ciocanele si picamerele pneumatice sunt utilizate in industria miniera si extractiva pentru spargerea rocilor si a minereurilor in mine. Aceste instrumente pot fi folosite pentru deschiderea de galerii, pentru indepartarea rocilor si pentru exploatarea resurselor minerale.
 • Constructii navale si offshore: In industria constructiilor navale si offshore, ciocanele si picamerele pneumatice sunt utilizate pentru lucrari de demolare, pentru spargerea structurilor rezistente si pentru pregatirea suprafetelor de sudura sau vopsire.

Acestea sunt doar cateva exemple de locuri in care ciocanele si picamerele pneumatice sunt utilizate. Aceste instrumente pot fi adaptate pentru o varietate de aplicatii, in functie de nevoile specifice ale proiectului si de materialele cu care lucrati.

Avantajele unui ciocan pneumatic, picamer pneumatic

Ciocanele pneumatice si picamerele pneumatice ofera mai multe avantaje in comparatie cu alte tipuri de ciocane si picamere. Iata cateva dintre avantajele cheie ale acestor instrumente pneumatice:

 • Putere mare de spargere: Ciocanele pneumatice si picamerele pneumatice ofera o putere mare de spargere si de impact. Acestea pot genera forte de lovire impresionante, permitandu-va sa spargeti rapid si eficient materiale rezistente, cum ar fi betonul sau rocile solide.
 • Durabilitate si rezistenta: Ciocanele si picamerele pneumatice sunt construite pentru a fi robuste si rezistente in fata utilizarii intense si a cerintelor de spargere grele. Componentele lor interne sunt proiectate pentru a rezista la uzura si pentru a face fata fortelor si vibratiilor puternice generate in timpul lucrului.
 • Control si manevrabilitate: Ciocanele si picamerele pneumatice ofera un control mai bun asupra fortei si vitezei de lovire. Presiunea aerului poate fi reglata pentru a obtine nivelul de putere si performanta necesar in functie de tipul de material si de sarcina. Acest lucru va permite sa lucrati cu precizie si sa evitati deteriorarea sau spargerea excesiva a materialului.
 • Flexibilitate in utilizare: Ciocanele si picamerele pneumatice pot fi utilizate intr-o varietate de aplicatii si medii diferite. Ele pot fi utilizate in lucrarile de constructii civile, industriale, miniere si offshore, adaptandu-se nevoilor specifice ale fiecarui proiect. De asemenea, acestea pot fi utilizate in interior sau in exterior, in functie de cerintele locului de munca.
 • Greutate redusa: Ciocanele si picamerele pneumatice sunt de obicei mai usoare decat celelalte tipuri de ciocane si picamere, cum ar fi cele hidraulice sau electrice. Acest lucru le face mai usor de manevrat si de utilizat pentru perioade mai lungi de timp fara oboseala excesiva.
 • Zgomot redus: Desi ciocanele si picamerele pneumatice pot genera zgomot in timpul utilizarii, nivelul lor de zgomot poate fi mai redus in comparatie cu alte tipuri de instrumente de spargere, cum ar fi cele cu motoare pe combustie.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare