Ciocane rotopercutoare cu acumulator

De ce Zivtool?

Avantajele unui ciocan rotopercutor cu acumulator

Ciocanele rotopercutoare cu acumulator ofera o serie de avantaje semnificative in comparatie cu modelele alimentate de la reteaua electrica sau cele pneumatice. Iata cateva dintre avantajele principale ale ciocanelor rotopercutoare cu acumulator:

 • Portabilitate si libertate de miscare: Ciocanele rotopercutoare cu acumulator sunt extrem de portabile si nu necesita o sursa de alimentare electrica sau pneumatica. Aceasta inseamna ca puteti lucra fara restrictii de cabluri sau furtunuri, ceea ce va ofera o libertate maxima de miscare si flexibilitate in zona de lucru. Puteti utiliza ciocanul rotopercutor in orice loc, inclusiv in zone fara acces la priza de curent sau in exterior.
 • Manevrabilitate si usurinta in utilizare: Ciocanele rotopercutoare cu acumulator sunt de obicei mai usoare si mai compacte decat cele alimentate de la reteaua electrica sau cele pneumatice. Acest lucru le face mai manevrabile si mai usor de controlat in timpul utilizarii. Puteti ajunge cu usurinta in zone stranse sau dificil accesibile si puteti lucra fara eforturi suplimentare pentru a manevra un cablu sau un furtun.
 • Confort si reducerea vibratiilor: Ciocanele rotopercutoare cu acumulator sunt proiectate pentru a reduce nivelul de vibratii transmise utilizatorului. Acest lucru contribuie la un confort sporit in timpul lucrului si la reducerea oboselei si a disconfortului la nivelul mainilor si bratelor. Vibratiile reduse permit o utilizare mai indelungata si mai eficienta a ciocanului rotopercutor.
 • Putere si performanta adecvate: Tehnologia acumulatorilor avanseaza constant, iar ciocanele rotopercutoare cu acumulator ofera tot mai multa putere si performanta comparativ cu modelele mai vechi. In prezent, exista ciocane rotopercutoare cu acumulator care pot furniza o energie de impact suficienta pentru a face fata lucrarilor de demolare si gaurire in beton sau alte materiale dure. Alegand un model adecvat, veti obtine puterea necesara pentru a realiza sarcinile dorite.
 • Economie de timp si eficienta: Ciocanele rotopercutoare cu acumulator permit lucrul fara intreruperi cauzate de cabluri sau furtunuri. Aceasta poate duce la o economie de timp semnificativa, deoarece nu mai este nevoie sa va ocupati de deplasarea si gestionarea cablurilor sau furtunurilor in timpul lucrului. De asemenea, puteti schimba rapid si usor locul de lucru fara a fi restrictionat de prezenta unei surse de alimentare.

Functii / caracteristici extra la ciocane rotopercutore cu acumulator

Ciocanele rotopercutoare cu acumulator cu functii extra sunt dotate cu caracteristici suplimentare care imbunatatesc versatilitatea si performanta instrumentului. Aceste functii aditionale pot varia in functie de model si producator, dar iata cateva dintre cele mai comune:

 • Setari multiple de viteza: Ciocanele rotopercutoare cu acumulator pot avea setari de viteza variabile, care permit reglarea nivelului de viteza in functie de nevoile lucrarii. Aceasta va ofera controlul asupra fortei si vitezei ciocanului, ceea ce este util in functie de tipul de material pe care il lucrati sau de tipul de sarcina pe care o executati.
 • Functia de gaurire cu percutie: Aceasta functie va permite sa comutati intre modul de gaurire si modul de gaurire cu percutie. Modul de gaurire cu percutie este ideal pentru forarea in materiale dure, cum ar fi betonul sau caramizile. Aceasta functie aditionala va permite sa realizati lucrari multiple cu acelasi instrument.
 • Sistem anti-vibratii: Unele ciocane rotopercutoare cu acumulator sunt echipate cu sisteme de reducere a vibratiilor, care absorb si minimizeaza vibratiile transferate catre mainile si bratele utilizatorului. Aceasta ofera un nivel mai ridicat de confort in timpul utilizarii si reduce oboseala si disconfortul asociate cu vibratiile puternice.
 • Iluminare LED integrata: Unele modele de ciocane rotopercutoare cu acumulator pot avea o functie de iluminare LED integrata in corpul instrumentului. Aceasta va permite sa lucrati in zone slab iluminate sau in spatii stranse, asigurandu-va ca aveti o vizibilitate clara asupra zonei de lucru.
 • Sistem de schimb rapid a accesoriilor: Aceasta functie va permite sa schimbati rapid si usor accesorii cum ar fi burghiele sau dalta, fara a utiliza instrumente suplimentare. Aceasta economiseste timp si efort in timpul lucrului si va permite sa va concentrati asupra sarcinii in sine.
 • Indicator de nivel de incarcare a bateriei: Unele ciocane rotopercutoare cu acumulator sunt echipate cu un indicator de nivel al bateriei, care va permite sa monitorizati nivelul de incarcare ramas. Acest lucru va ajuta sa va gestionati mai bine timpul de lucru si sa evitati intreruperile neprevazute cauzate de o baterie descarcata.
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare