Ciocan rotopercutor

  Cod articol 101003488
  Putem livra
  Doar 4 buc. mai avem la acest preț!
  320 RON / buc
  Cod articol 101005260
  La comandă
  2.152 RON / buc
  Cod articol 101005698
  Putem livra
  1.471 RON / buc
  Cod articol 101005939
  La comandă
  1.773 RON / buc
  Cod articol 101004914
  Putem livra
  1.428 RON / buc
  Cod articol 101002724
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  508 RON / buc
  Cod articol 101000227
  Putem livra
  1.739 RON / buc
  Cod articol 101604404
  La comandă
  1.619 RON / buc

Ciocan rotopercutor cu mandrina SDS

Ciocanele rotopercutor nu sunt facute cu umerase traditionale sau case cu raza rapida, ci cu captura SDS. Esenta de prindere a sculelor SDS este ca nu intelege tulpina de foraj din lateral, ci doar o ghideaza cu exactitate in timp ce burghiul se poate deplasa liber in ax si asigura ca canelurile sa treaca cuplul.

Energia impactului la un ciocan rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este produs de o percutie pneumatica sau piston de aer, indiferent de rotatie. Pistonul de aer este ciocanit direct la sfarsitul percutiei, iar burghiul se poate deplasa liber in directia axiala, astfel incat energia impactului pneumatic este transferata direct la burghie, nu la mandrina, ceea ce creste in continuare energia de accident vascular cerebral al foraj.

Energia de impact este notata de J (Joule). Cu cat aceasta valoare este mai mare, cu atat este mai puternic ciocanul, punctul este energia de putere. In forajul concret, desi il numim, betonul nu poate fi forat, ciupit doar cu batai grele. In cazul unui ciocan rotopercutor pneumatic, vasul are un rol „aproape” pentru a juca burghiul din gaura gaurita. Datorita constructiei ciocanului de foraj, acesta are o energie de impact mult mai mare decat exercitiul cu accident vascular cerebral, in timp ce viteza este scazuta, de exemplu, un ciocan rotopercutor este ideal pentru burghie de beton.

Folosind un ciocan in beton

Cum va fi eficienta forajul din beton? Nu apasati jetul de foraj in timp ce forajul, deoarece acest lucru va scoate percutia si va elimina practic energia. In acest caz, ciocanul rotopercutor incepe sa functioneze ca un exercitiu traditional.

Gravura cu un ciocan rotopercutor

Forajul si rotatia arborelui de dalta poate fi oprita si poate fi blocata in mai multe situatii. Aceasta setare permite lucrari de implicare mai mici si mijlocii, in functie de dimensiunea burghiului si a dalta. (Ciocanul cu dalta poate fi utilizat doar pentru dalta, iar burghiul si dalta pot fi gaurite si pot fi sculptate.) Forajul si ciocanul de dalta nu pot fi utilizate pe termen lung doar pentru gravura. (Acest burghiu pneumatic este un ciocan de foraj pneumatic care este completat cu functie de gravura.) In general, producatorii spun ca gravura de 30% și forajul de 70% sunt cel mai mare raport. Doar ciocanul de dalta este folosit pe termen lung pentru dalta.

Care marca produce cel mai bun ciocan rotopercutor?

Metabo, Makita, Dewalt, Bosch sau Milwaukee? - Desigur, intrebarea este poetica si saturata de emotie. Prin urmare, nu vom lua o pozitie. Toata lumea are parerea despre fiecare producator de ciocan rotopercutor. Este sigur ca fiecare producator poate produce mai slab si poate face foraj mai puternic. Daca cineva este incert, nu ezitati sa rasfoiti plasa si sa urmariti mult continut video pentru a castiga experienta. In acelasi timp, +daca timpul si expertiza sunt importante, contactati serviciul nostru pentru clienti de experti.

Poate ca marca este mai importanta decat exercitiile cu acumulator decat cu omologii lor cu fir, deoarece veti putea utiliza mai multe produse cu un acumulator in timpul lucrarii dvs. si chiar in gradina. Deoarece aveti o sansa buna de a face mai multe fluxuri de lucru pentru a economisi bani si niciodata nu aveti o problema de compatibilitate, va recomandam un producator pentru masini de pachete, desigur, daca oferta satisface cererea.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare