Capsatoare, capsatoare cuie, masini de nituit

  Cod articol 101006979
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  719 RON / buc
  Cod articol 101002705
  La comandă
  1.759 RON / buc
  Cod articol 101001875
  La comandă
  1.449 RON / buc
  Cod articol 101602715
  Putem livra
  145 RON / buc
  Cod articol 101602322
  La comandă
  705 RON / buc
  Cod articol 101605946
  La comandă
  2.469 RON / buc
  Cod articol 101605855
  La comandă
  491 RON / buc
  Cod articol 101601959
  Putem livra
  170 RON / buc
  Cod articol 101601965
  La comandă
  1.549 RON / buc
  Cod articol 101605912
  La comandă
  1.679 RON / buc
  Cod articol 101605916
  La comandă
  171 RON / buc
  Cod articol 101605842
  La comandă
  3.419 RON / buc
  Cod articol 101605861
  La comandă
  1.519 RON / buc

Capsatoare

Mașinile de ieșire oferă o utilizare ieftină și rapidă. Marele avantaj al primelor publice împotriva șurubului este că nu se slăbește prin vibrații. Utilizarea sa este prezentă în primul rând ca un dispozitiv de fixare utilizat în fabricarea mașinilor și structurilor de oțel. Utilizarea frecventă a diferitelor discuri trapezoidale. În cazul dimensiunilor adecvate sau a utilizării dispozitivului, puteți fi rapid, foarte, permanent fixați!

Capsator pneumatice


Capsator cu aer comprimate sunt puternice, ușoare, simple. În multe cazuri, tapițeria este utilizată pentru a capta țesuturi sau hobby îndrăzneț pentru a separa plăci subțiri de perete. Pentru utilizarea lor, este necesar un compresor pentru utilizarea lor.
Diferitele terminale de lățime și lungime sunt disponibile în comerț, astfel încât acestea să poată fi utilizate pe scară largă, de exemplu, în procesele de fabricare a mobilierului și de nenumărate lucrări de tapițerie.

Capsatoare electrice


Cu capsatoare electrice, putem continua și uniform, pe termen lung, putem face o muncă de înaltă calitate. Utilizați butonul Regulator pentru a regla cu ușurință puterea dorită. Este folosit în cea mai mare parte de dulgheri și tapițerie.

Ce tip de capse sa alegem?

Lățimea și grosimea capselor disponibile sunt diferite. Selecția adecvată depinde de sarcini și specificații de lucru. Cel mai comun capsator printre tapițerie este cel mai comun tip: 53. Acest standard este dreptunghiular. Aceste cuplare lățimea de 11 mm, grosimea sa este de 0,75 mm.

Materiale capselor:

 • Aluminiu: Nu este folosit în muncă cu materiale prea grele
 • Cupru: Poate fi folosit și pentru materiale mai moi
 • Oțel: Este potrivit pentru materiale grele și moi, dar puteți ruga în timp
 • Oțel inoxidabil: Soluție fiabilă în condiții externe

Masini de nituit beton fara fir

Datorită structurii puternice de impact a betonului fără fir, le putem captura cu ușurință în beton. Ele oferă, de asemenea, o utilizare practică într-o depozitare lungă. Nu există furtunuri, nici un compresor. Putem călători cu ea fără restricții în spațiile de lucru. Este utilizat în cea mai mare parte în industria construcțiilor pentru a face ca case ușoare și fixarea diferitelor profiluri, de exemplu, profile de bord de gips.

Masini de nituit fara fir

Pentru intrările cu unghi fără fir, nu avem nevoie de nimic în afara bateriei și în afara unghiei. Puteți utiliza practic imediat după primirea mâinii. Utilizarea preferată a dulgherilor, fabrica de mobilier în timpul proceselor de asamblare. În același timp, garniturii și constructorii uscați sunt, de asemenea, un instrument de mașină foarte comun.

Masini de nituit pneumatice

Loturile de aer comprimat au fost dezvoltate pentru cele mai înalte cerințe ale industriei profesionale din lemn și reprezintă performanțe, precizie și robustețe. Este adesea folosit la construirea / repararea structurilor de acoperiș și putem întâlni, de asemenea, fabricarea de mobilier. În toate cazurile, aveți nevoie de un compresor pentru a utiliza unghiuri pneumatice (aer)!

Capsator cuie

Mașinile structurale de cuie sunt caracterizate de unghiile cu diametrul mai mare, chiar și în cele mai dificile cherestea. Cu design robust și structură robustă, utilizarea continuă nu provoacă probleme. Adâncime rapidă și ușoară pentru o utilizare ușoară. Oferim copaci duri pronunțate pentru locuri de muncă mai mari! Domenii frecvente de aplicare: Producția de structuri din lemn, structuri de panouri, construcții de gard, paleți și montare în piept.

Pistol de cuie pneumatic

După cum sugerează numele său, nailerele de finisare sunt produse în ultima fază a locului de muncă. Ei lucrează cu unghii mai subțiri decât barbitorii utilizați pentru locuri de muncă mai mari. Unghiile folosite de unghii de finisare pot fi, de asemenea, ușor ascunse cu git pentru a face suprafața netedă rezultatul final. Datorită designului compact, nailerele de finisare pot fi ușor și confortabile și chiar și în timpul lucrului continuu. 2 tipuri de utilizare: Modul unic este plasarea precisă, modul de serie oferă o muncă rapidă. Adâncimea de inserție reglabilă pentru efectuarea unei lucrări precise. Principalele sale aplicații includ incinte de frontieră și ornamentale, mobilier, profil de sticlă ferestre, fixare invizibilă a tapistriei și panourilor decorative, rattan, plăci, dulapuri, sertare și cadre foto.

Putem întâlni un alt unghi de înclinare pe mașină. De asemenea, este important să discutăm acest lucru. Practic înseamnă unghiul capului mașinii pentru a satisface suprafața pe care doriți să o unghii. Cu diferitele unghiuri de înclinare, putem lucra cu mașina, locurile greu accesibile. Cunoscând site-ul de utilizare, putem decide cu ușurință între 2 unghii.

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare