Termometre

    Disponibil: 1 buc
    In stoc
    1.639 RON /buc

De ce Zivtool?

Termometre


Termometrele industriale sunt instrumente utilizate pentru a masura temperatura in diverse aplicatii industriale. Acestea sunt proiectate pentru a rezista la conditii de lucru dure si pentru a furniza masuratori precise si fiabile in mediile industriale.

Iata cateva tipuri comune de termometre industriale:

Termometre cu sonda: Acestea sunt termometre echipate cu o sonda care este plasata in mediul sau suprafata pe care se doreste masurarea temperaturii. Sonda poate fi inserata direct intr-un lichid, introdusa intr-o gaura sau fixata pe o suprafata. Exista diverse tipuri de sonde disponibile, cum ar fi sondele termocupla, sondele cu rezistenta termica (RTD) si sondele cu termistori.

Termometre cu infrarosu: Acestea utilizeaza tehnologia infrarosu pentru a masura temperatura suprafetelor fara a fi nevoie de contact direct. Aceste termometre pot fi utilizate in aplicatii in care accesul direct la suprafata este dificil sau periculos.

Termometre cu bimetal: Aceste termometre utilizeaza o banda bimetalica care se deformeaza in functie de temperatura mediului inconjurator. Miscarea de deformatie a bimetalului este apoi convertita intr-o valoare de temperatura pe un cadran sau o afisare digitala.

Termometre cu gaz: Acestea sunt termometre care utilizeaza proprietatile gazelor la variatii de temperatura pentru a masura temperatura. Un exemplu comun este termometrul cu gaz umplut cu alcool.

Termometre cu lichid: Acestea sunt termometre care utilizeaza proprietatile termice ale unui lichid, cum ar fi mercurul sau alcoolul, pentru a indica temperatura pe o scala.

Termometrele industriale pot varia in functie de caracteristicile si specificatiile lor, cum ar fi intervalul de masurare, precizia, rezistenta la temperaturi extreme, rezistenta la substante chimice, precum si tipul si dimensiunea afisajului."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare