Roata de masurat

  • - 30 Lei voucher

  Putem livra
  556 RON /buc
  • - 30 Lei voucher

  La comandă
  556 RON /buc
  Disponibil: 5 buc
  Putem livra
  255 RON /buc

De ce Zivtool?

Roata de masurat

Roata de masurat, cunoscuta si sub denumirea de roata de masurare sau ruleta de masura, este un instrument folosit pentru a masura distante sau lungimi intr-un mod rapid si convenabil. Aceasta consta intr-o roata cu circumferinta marcata in unitati de masura, de obicei in metri sau picioare, si un maner sau un maner pentru a o ghida pe suprafata de masurat.

Iata cateva informatii despre roata de masurat:

Principiul de functionare: Pentru a masura o distanta, roata de masurat se ruleaza de-a lungul suprafetei pe care doriti sa o masurati, iar circumferinta rotii inregistreaza numarul de rotatii efectuate. Aceasta valoare este apoi convertita in unitati de masura, oferindu-va distanta totala masurata.

Precizie si acuratete: Rotile de masurat sunt concepute pentru a oferi masuratori precise si fiabile, cu o eroare minima. Totusi, precizia poate varia in functie de calitatea si modelul rotii de masurat utilizate. Este important sa utilizati un instrument de incredere si sa urmati instructiunile de utilizare pentru a obtine rezultate precise.

Caracteristici suplimentare: Unele roti de masurat pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi un ecran digital care afiseaza valoarea masurata in timp real, butoane pentru resetarea sau adaugarea distantelor partiale si mecanisme de blocare pentru a fixa masuratorile.

Portabilitate si usurinta in utilizare: Rotile de masurat sunt de obicei compacte si usor de transportat, fiind ideale pentru lucrari de teren sau proiecte de constructii. Acestea sunt usor de manevrat si nu necesita pregatire speciala pentru a le utiliza.

Rotile de masurat sunt utilizate intr-o varietate de domenii, cum ar fi constructii, arhitectura, inginerie civila, agricultura si multe altele. Ele pot fi folosite pentru a masura distante lungi sau scurte, de la masuratori de teren si constructii la activitati de amenajare a gradinii sau chiar pentru masuratori sportive.
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare