Laser pentru verticalitate

  • -125 Lei voucher

  La comandă
  4.889 Lei /buc
  • -125 Lei voucher

  La comandă
  4.608 Lei /buc

De ce Zivtool?

Laser pentru verticalitate

Laserul pentru verticalitate este un instrument special conceput pentru a crea o linie verticala precisa in aplicatii de constructii, amenajari interioare sau alte lucrari care necesita alinierea verticala precisa a elementelor. Acesta utilizeaza tehnologia laser pentru a proiecta o linie verticala vizibila pe o suprafata, facilitand astfel lucrarile de nivelare si aliniere verticala.

Iata cateva informatii despre laserul pentru verticalitate:

Principiul de functionare: Laserul pentru verticalitate emite un fascicul laser intr-o directie verticala, proiectand o linie verticala pe o suprafata tinta. Aceasta poate fi o perete, un panou sau orice alta suprafata verticala. Instrumentul este prevazut cu niveluri de burghiu sau mecanisme de autonivelare pentru a asigura corectitudinea alinierii verticale.

Precizie si acuratete: Laserul pentru verticalitate ofera o aliniere verticala precisa si fiabila, cu o eroare minima. Acesta asigura o linie verticala dreapta si uniforma, facilitand lucrarile de montare, instalare sau finisare.

Utilizare si aplicatii: Laserul pentru verticalitate este utilizat intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi montarea rafturilor, instalarea elementelor de tavan suspendat, alinierea peretilor si panourilor, lucrari de tamplarie si multe altele. Acesta poate fi utilizat atat in ​​interior, cat si in exterior, in functie de specificatiile si caracteristicile modelului de laser.

Caracteristici suplimentare: Unele lasere pentru verticalitate pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi proiectarea de linii multiple sau posibilitatea de a seta unghiuri personalizate. De asemenea, anumite modele pot fi echipate cu functii de autonivelare si sistem de prindere pentru o utilizare mai usoara si mai precisa."
 

 
Incarcare
Incarcare