Detectoare termic

  Disponibil: 1 buc
  In stoc
  6.762 Lei /buc

De ce Zivtool?

Detectoare termic

Un detector termic este un dispozitiv utilizat pentru a detecta si a semnala prezenta sau schimbarile de temperatura intr-un anumit mediu sau intr-o zona specifica. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a identifica variatiile termice si pentru a declansa o alarma sau a initia alte actiuni in cazul in care temperatura depaseste un anumit prag prestabilit.

Exista mai multe tipuri de detectoare termice disponibile, inclusiv:

 1. Detectoare termice punctuale: Acestea sunt dispozitive individuale care sunt pozitionate in diferite zone sau locatii pentru a monitoriza temperatura locala. Ele pot fi utilizate pentru a detecta variatii termice semnificative si pentru a declansa alarme atunci cand se atinge un nivel critic de temperatura.
 2. Detectoare termice lineare: Aceste dispozitive sunt proiectate sub forma unor cabluri sau benzi care pot fi instalate in zone extinse sau in jurul obiectelor de valoare. Ele pot detecta si localiza variatiile de temperatura de-a lungul intregii lungimi a cablului sau benzii si pot furniza informatii detaliate despre distributia temperaturii.
 3. Detectoare termice de imersie: Acestea sunt utilizate pentru a detecta temperaturile ridicate din lichide sau in medii in care alte tipuri de detectoare nu pot fi utilizate. Ele pot fi submerse intr-un recipient sau pot fi instalate in conducte pentru a monitoriza temperatura fluidului.

  Detectoarele termice pot fi utilizate intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi in sistemele de alarma si supraveghere a incendiilor, in sistemele de monitorizare a temperaturii in industria chimica si petrochimica, in instalatiile de proces, in infrastructura critica si multe altele.

Este important sa selectezi un detector termic adecvat in functie de necesitatile specifice ale aplicatiei tale, inclusiv gama de temperatura dorita, precizia necesara si mediul de lucru."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare