Aparate de maturat

  • -8.400 Lei voucher

  La comandă
  60.690 Lei /buc

De ce Zivtool?

Aparate de maturat

 

Aparatele de maturat sunt echipamente utilizate pentru curatarea suprafetelor prin indepartarea particulelor solide si a debrisurilor. Acestea sunt concepute pentru a facilita procesul de curatare si a economisi timp si efort fizic. Exista mai multe tipuri de aparate de maturat disponibile pe piata, fiecare avand caracteristici specifice. Iata cateva exemple:

 1. Maturatoare manuale: Acestea sunt maturatoare manuale simple, care pot fi utilizate pentru curatarea suprafetelor mai mici, cum ar fi trotuare, terase sau garaje. Acestea sunt echipate cu perii rotative si un recipient de colectare pentru a aduna murdaria.
 2. Maturatoare cu motor: Aceste maturatoare sunt echipate cu un motor si sunt mai puternice decat cele manuale. Ele sunt de obicei autonome si pot acoperi o suprafata mai mare. Acestea pot fi alimentate fie cu energie electrica, fie cu combustibil (de exemplu, benzina).
 3. Maturatoare pe perii rotative: Aceste aparate de maturat utilizeaza perii rotative pentru a aduna si colecta murdaria. Ele pot fi utilizate pe diferite tipuri de suprafete, cum ar fi asfalt, beton sau pavaje.
 4. Maturatoare cu perii laterale: Aceste maturatoare sunt echipate cu perii laterale suplimentare, care ajuta la curatarea marginea trotuarelor sau a altor suprafete adiacente.
 5. Maturatoare cu sistem de aspiratie: Acestea sunt echipamente avansate care utilizeaza un sistem de aspiratie pentru a colecta si a retine murdaria intr-un recipient. Acestea sunt eficiente in colectarea particulelor fine si a prafului.
 6. Maturatoare industriale: Pentru aplicatii comerciale sau industriale, exista maturatoare mai mari si mai puternice, capabile sa curate suprafete mari intr-un timp scurt. Acestea pot fi echipate cu functii suplimentare, cum ar fi sistemul de pulverizare a apei pentru a ajuta la dizolvarea murdariei persistent."
   
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare