Aparate de curatat cu aburi

De ce Zivtool?

Aparate de curatat cu aburi


Aparatele de curatat cu aburi sunt echipamente eficiente si ecologice pentru curatarea si dezinfectarea diverselor suprafete. Acestea utilizeaza aburul generat termic pentru a dizolva murdaria, a elimina petele si a ucide bacteriile si germeni. Iata cateva exemple de aparate de curatat cu aburi:

  1. Masini de curatat cu abur pentru pardoseli: Acestea sunt aparate de curatat cu abur speciale pentru curatarea pardoselilor. Acestea pot fi utilizate pe diverse suprafete dure, cum ar fi gresia, piatra, lemnul sigilat si vinilul. Masinile de curatat cu abur pentru pardoseli sunt prevazute cu perii sau mopuri speciale pentru a sterge si curata eficient suprafata.
  2. Aparate de curatat cu abur portabile: Acestea sunt aparate de curatat cu abur usor de manevrat si pot fi utilizate pentru curatarea suprafetelor mai mici sau mai dificil de accesat. Acestea sunt ideale pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie, cum ar fi chiuvete, gresie, robinete, sticla si alte suprafete dure.
  3. Aparate de curatat cu abur pentru tapiterii si covoare: Acestea sunt aparate special concepute pentru curatarea tapiteriilor si covoarelor cu ajutorul aburului. Ele pot indeparta petele, mirosurile si bacteriile din covoare si tapiterii, lasandu-le proaspete si curate. Aparatele de curatat cu abur pentru tapiterii pot fi echipate cu diverse atasamente pentru a ajunge in zonele greu accesibile.
  4. Aparate de curatat cu abur pentru curatenia generala: Acestea sunt aparate de curatat cu abur versatile, potrivite pentru diverse sarcini de curatenie, precum curatarea suprafetelor din baie si bucatarie, electrocasnicelor, ferestrelor, jucariilor si multe altele. Acestea pot fi dotate cu diferite accesorii pentru a satisface nevoile specifice de curatare."
     
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare