Aparate curatat pardoseli

  Disponibil: 1 buc
  Putem livra
  1.206 RON /buc

De ce Zivtool?

Aparate curatat pardoseli

Exista o varietate de aparate disponibile pentru curatarea pardoselilor, fie ca este vorba de pardoseli dure sau de covoare. Iata cateva exemple de aparate de curatat pardoseli:

 1. Mopuri cu aburi: Acestea sunt aparate care utilizeaza aburul generat termic pentru a curata si dezinfecta pardoselile. Acestea sunt potrivite pentru pardoselile dure, cum ar fi gresia, piatra, lemnul sigilat si vinilul. Aburul ajuta la dizolvarea murdariei si a petelor, iar mopul cu aburi poate fi utilizat pentru a sterge si a curata eficient suprafata.
 2. Mopuri cu rezervor de apa si detasabile: Acestea sunt mopuri care au un rezervor de apa atasat si pot fi utilizate pentru umezirea si curatarea pardoselilor. Ele sunt prevazute cu o perie sau o laveta la capatul mopului, care inlatura murdaria de pe suprafata pardoselii.
 3. Mopuri cu rezervor de apa si functie de aspirare: Aceste mopuri combina functia de umezire si curatare cu cea de aspirare a murdariei. Ele pot fi utilizate pe pardoselile dure si au capacitatea de a absorbi apa si murdaria in timpul curatarii, lasand suprafata uscata si curata.
 4. Masini de curatat pardoseli: Acestea sunt echipamente mai mari si mai puternice pentru curatarea pardoselilor. Ele pot fi dotate cu perii rotative, perii cilindrice sau role de curatare si pot fi utilizate pe o varietate de pardoseli dure, cum ar fi gresia, piatra, marmura si betonul. Masinile de curatat pardoseli pot spala, freca si aspira simultan, asigurand o curatare eficienta si rapida.
 5. Aspiratoare pentru covoare si tapiterii: Acestea sunt aparate special concepute pentru curatarea covoarelor si tapiteriilor. Ele pot avea perii rotative sau perii motorizate care ajuta la eliberarea murdariei si a prafului incorporat in covoare si tapiterii. Aspiratoarele pentru covoare pot aspira in adancime si pot fi utilizate pentru a revigora aspectul covoarelor."
   
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare