Dispozitiv de taiat teava plastic

    • -40 Lei voucher

    Disponibil: 1 buc
    In stoc
    1.022 Lei /buc

De ce Zivtool?

Dispozitiv de taiat teava plastic

 

Un dispozitiv comun utilizat pentru taierea tevilor de plastic este un ""taietor de tevi de plastic"" sau ""taietor de tevi PVC"". Aceste dispozitive sunt special concepute pentru a taia cu precizie si usurinta tevile de plastic, cum ar fi tevile de PVC (policlorura de vinil) sau tevile de polietilena.

Taietoarele de tevi de plastic pot varia in design si functionalitate, dar majoritatea au un sistem de cutit sau lama circulara. Aceasta se roteste in jurul tevii pentru a o taia treptat si uniform. Taietoarele pot fi manuale, actionate de maini, sau pot avea un mecanism de actionare hidraulic sau pneumatic pentru a usura efortul utilizatorului.

Pentru a utiliza un taietor de tevi de plastic, se plaseaza teava in interiorul dispozitivului si se strange mecanismul de fixare pentru a o stabili in pozitie. Apoi, prin rotatia manerului sau prin actionarea mecanismului de actionare, cutitul sau lama se deplaseaza in jurul tevii, taind-o gradual.

Este important sa utilizati un taietor de tevi de plastic adecvat pentru dimensiunea tevii pe care doriti sa o taiati. Exista diverse modele disponibile pentru diferite dimensiuni si tipuri de tevi de plastic. De asemenea, asigurati-va ca urmati instructiunile producatorului si respectati masurile de siguranta pentru a utiliza dispozitivul in mod corect si sigur."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare