Cheie inelare, trusa chei inelare

De ce Zivtool?

Cheie inelare

 

"Cheie inelara" inseamna in romana o unealta manuala utilizata pentru strangerea sau slabirea suruburilor si piulitelor. Este numita astfel datorita formei inelare a capetelor sale, care se potriveste in jurul capului surubului sau piulitei.

Cheile inelare au doua capete inelare opuse, fiecare avand o deschidere diferita pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de suruburi sau piulite. Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si pot fi fabricate din otel sau alte materiale rezistente.

Pentru a utiliza o cheie inelara, utilizatorul selecteaza dimensiunea potrivita pentru surub sau piulita si introduce capatul inelar in jurul acestora. Apoi, aplica forta prin intermediul manerului pentru a strange sau a slabi surubul sau piulita.

Cheile inelare sunt utile intr-o varietate de aplicatii, precum in domeniul constructiilor, reparatiilor auto, reparatiilor casnice si multe altele. Ele ofera o prindere solida a suruburilor sau piulitelor, permitand utilizatorului sa aplice forta necesara pentru strangerea sau slabirea acestora."
 

Incarcare
Incarcare