Cheie fixe, trusa chei fixe

    • -80 RON
    In stoc
    515 RON /buc 595 RON /buc

De ce Zivtool?

Cheie fixe

"Cheie fixa" inseamna in romana o unealta manuala folosita pentru strangerea sau slabirea suruburilor si piulitelor. Aceste chei sunt denumite si chei fixe, deoarece au o deschidere fixa la un capat si sunt proiectate sa se potriveasca cu o anumita dimensiune a suruburilor sau piulitelor.

Cheile fixe au doua capete opuse, fiecare avand o deschidere diferita pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de suruburi sau piulite. Acestea pot fi fabricate din otel sau alte materiale rezistente si pot avea manere lungi sau scurte, in functie de necesitati.

Utilizatorul alege cheia fixa potrivita pentru dimensiunea dorita si o pozitioneaza pe surub sau piulita, apoi aplica forta pentru a o strange sau a o slabi. Cheile fixe sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si pot fi achizitionate individual sau in seturi.

Aceste chei sunt esentiale intr-o trusa de scule, atat in mediul casnic, cat si in medii industriale, deoarece permit utilizatorilor sa efectueze diverse lucrari de asamblare, reparatii si intretinere."
 

 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare