Expandare si calibrare tevi

  • -1.150 Lei voucher

  La comandă
  14.390 Lei /buc
  • -1.150 Lei voucher

  La comandă
  14.390 Lei /buc
  • -1.150 Lei voucher

  La comandă
  14.390 Lei /buc

De ce Zivtool?

Expandare si calibrare tevi
 

Expandatoarele de conducte sunt dispozitive utilizate in mod obisnuit pentru a extinde si a da forma conductelor metalice sau plastice. Aceste instrumente permit marirea diametrului conductei sau crearea diferitelor forme la capatul acesteia.

Expandatoarele de conducte vin in diferite tipuri si dimensiuni, in functie de materialul si dimensiunea conductelor pe care doriti sa le formati. Iata cateva dintre ele:

Expandatoare cilindrice: Aceste expandatoare au o forma cilindrica si sunt plasate sub capatul conductei. Prin aplicarea fortei cu ajutorul cilindrului expandator, peretii conductei se extind, marind diametrul acesteia. Aceste expandatoare sunt adesea utilizate cu forta hidraulica sau mecanica.

Expandatoare conice: Acest tip de expandator are o forma speciala conica. Conducta este plasata in partea conica, iar partea mobila a expandatorului este impinsa in conducta. In timpul procesului de expandare, peretii conductei se extind si diametrul acesteia se schimba.

Expandatoare hidraulice: Aceste expandatoare utilizeaza forta hidraulica pentru a realiza expansiunea conductei. Cilindrii hidraulici din sistem exercita presiune asupra conductei pentru a o extinde sau a-i da forma dorita.

Expandatoare controlate numeric (CNC): Aceste expandatoare functioneaza cu ajutorul unui sistem de control computerizat. Prin intermediul unui sistem CNC, miscarea expandatorului si forma conductei pot fi controlate conform programelor predefinite.

Expandatoarele de conducte sunt utilizate pe scara larga in diverse industrii, cum ar fi industria auto, industria constructoare de masini, sistemele de incalzire si racire, precum si in fabricarea conductelor. Acestea pot fi utile pentru a uni conducte, a forma capetele conductelor, a repara fisuri sau deformari. Selectarea si utilizarea adecvata a unui expandator de conducte, respectand tehnici corecte, sunt importante pentru obtinerea rezultatelor dorite si pentru a lucra in siguranta."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare