Prese sertizare, bacuri de sertizare

De ce Zivtool?

Prese sertizare
 

Presele de sertizare sunt unelte speciale utilizate pentru a sertiza sau a crea conexiuni solide intre conductoare sau terminale. Acestea sunt utilizate intr-o varietate de domenii, cum ar fi electricitatea, telecomunicatiile, industria automotive si multe altele, pentru a realiza conexiuni fiabile si sigure.

Presele de sertizare pot fi manuale sau hidraulice si pot fi proiectate pentru a se potrivi cu diverse dimensiuni si tipuri de conductoare sau terminale. Acestea au o constructie robusta si o gama de matrice sau mufe specifice pentru fiecare tip de conexiune.

Procesul de sertizare implica introducerea conductorului sau terminalului in mufa corespunzatoare si aplicarea unei presiuni puternice prin actionarea presei de sertizare. Acest lucru determina deformarea conductoarelor sau terminalelor si crearea unei conexiuni sigure si durabile. Sertizarea corecta asigura o conexiune electrica sau mecanica solida, minimizand rezistenta electrica, evitand scurtcircuitarile si reducand riscul de cadere a conexiunilor.
 

Incarcare