Abkant manual

De ce Zivtool?

Abkant manualMasinile de indoit tabla sunt dispozitive utilizate in general pentru imbunatatirea netezimii, uniformitatii sau prelucrarii marginilor foilor de metal. Aceste masini sunt intalnite de obicei in medii industriale sau in proiecte de bricolaj.

Exista mai multe tipuri de masini de indoit tabla, care pot varia in marime, capacitate si functionalitati. Iata cateva dintre ele:

Role pentru indoirea tabla: Aceste masini sunt folosite in special pentru indoirea foilor de mari dimensiuni. Masina are role pe care foaia este trecuta, iar prin miscarea rolelor, foaia se indoieste in forma dorita.

Masini hidraulice de indoit tabla: Aceste masini folosesc forta hidraulica pentru a indoi foile de metal. Prin intermediul unui cilindru hidraulic din masina, se aplica presiune pe foata, indoirea acesteia in forma dorita.

Masini mecanice de indoit tabla: Aceste masini folosesc forta mecanica pentru a indoi foile de metal. Prin intermediul unor structuri mecanice adecvat plasate in masina, se aplica o forta de indoire pe foata, pentru a obtine forma dorita.

Masini de indoit tabla controlate numeric (CNC): Aceste masini functioneaza cu ajutorul controlului computerizat. Prin intermediul unui sistem CNC (Control Numeric pe Calculator), partile masinii sunt miscate in functie de programe predefinite, pentru a indoi foata in forma dorita.

Masinile de indoit tabla sunt utilizate pe scara larga in industria auto, in fabricarea de avioane, in constructii si in alte domenii industriale, unde se prelucreaza si indoiesc foi de metal. Aplicatiile pot include fabricarea de piese din tabla, constructia de structuri din otel, productia de frigidere, piese auto si alte produse din metal."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare