Dispozitiv manual de indoit teava

    • -125 Lei voucher

    Disponibil: 1 buc
    In stoc
    1.689 Lei /buc

De ce Zivtool?

Dispozitiv manual de indoit teavaUn dispozitiv manual de indoit teava, cunoscut si sub numele de indoit de teava manual, este o unealta utilizata pentru a indoi tevi cu precizie intr-o anumita forma sau unghi. Acesta permite modelarea tevilor pentru a se potrivi cu necesitatile specifice ale unei instalatii sau proiect.

Exista mai multe tipuri de dispozitive manuale de indoit teava, in functie de diametrul si materialul tevii. Iata cateva exemple comune:

Indoit manual cu arc: Acesta este un dispozitiv simplu care foloseste un arc si o manivela pentru a exercita forta asupra tevii si a o indoi intr-un anumit unghi. De obicei, este potrivit pentru tevi de dimensiuni mici pana la medii.

Indoit manual cu role: Acest tip de dispozitiv implica utilizarea unor role reglabile care indoaie teava intr-o forma specifica. De obicei, poate fi utilizat pentru tevi de dimensiuni mai mari si pentru materiale precum cupru sau otel.

Indoit manual cu mandrina: Acest dispozitiv utilizeaza o mandrina reglabila pentru a indoi teava intr-un unghi specific. Este adesea utilizat pentru tevi de dimensiuni mai mari si ofera un control mai mare asupra formei si unghiului de indoire.

Pentru a utiliza un dispozitiv manual de indoit teava, urmati instructiunile furnizate de producator si asigurati-va ca respectati limitele de indoire ale tevii in functie de diametrul si materialul acesteia. Indoirea tevii poate necesita aplicarea graduala a fortei si poate necesita mai multe incercari pentru a obtine rezultatul dorit.

Este important sa utilizati unelte adecvate si sa aveti cunostintele necesare pentru a efectua indoirea in siguranta si eficient. Daca aveti indoieli sau aveti nevoie de indoirea unor tevi complexe, este recomandat sa solicitati ajutorul unui specialist sau unui instalator profesionist.

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare