Scari siguranta, platform de lucru

De ce Zivtool?

Platform de lucru

 

Platformele de lucru pot fi utilizate intr-o varietate de contexte si industrii, cum ar fi constructii, intretinerea cladirilor, lucrari de instalare si reparatii, evenimente sau orice alta activitate care necesita acces la inaltime. Ele pot fi utilizate in interior sau in exterior si pot fi fie temporare, fie permanente, in functie de necesitati.

Exista diverse tipuri de platforme de lucru, inclusiv:

Platforme suspendate: Acestea sunt platforme care sunt suspendate deasupra solului sau a unei zone de lucru utilizand cabluri sau alte mecanisme. Sunt utilizate in special in lucrarile de constructie si in intretinerea cladirilor de inaltime mare.

Platforme mobile: Acestea sunt platforme care pot fi deplasate si ajustate in inaltime. Ele sunt prevazute cu roti si pot fi utilizate pentru a asigura accesul la diferite zone inaltate. Platformele mobile sunt adesea utilizate in lucrarile de constructie sau in activitati de intretinere.

Platforme fixe: Acestea sunt platforme care sunt stabilite si montate intr-un loc specific. De exemplu, pot fi platforme permanente montate intr-o cladire pentru accesul la rafturi inalte sau pot fi platforme utilizate in industria petroliera sau in constructia de poduri.

Platformele de lucru sunt proiectate sa respecte normele si reglementarile de siguranta specifice, pentru a asigura ca lucratorii pot lucra in conditii sigure si protejate la inaltime. Acestea pot fi echipate cu balustrade, scari sau alte dispozitive de siguranta pentru a minimiza riscul de cadere."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare