Gradinarit in jurul casei

 

Cu instrumentele potrivite, poti insa sa petreci mai putin timp lucrand si mai mult timp bucurand de linistea si frumusetea naturii.

Tunderea, taierea si sapatul necesita multa forta fizica si rezistenta, deci merita sa investim in uneltele care ne vor face viata mai usoara pe termen lung si vor accelera munca manuala.

 

Descopera acum ofertele noastre speciale!

Cadourile garantate te asteapta!

güde kerti lombfuvo lany

Masini ieftine pentru ingrijirea gradinii!

Tunderea, taierea si sapatul necesita multa forta fizica si rezistenta, asa ca merita sa investim in uneltele care ne vor face viata mai usoara pe termen lung si vor accelera munca manuala.

O suflanta de frunze poate deveni cu usurinta partenerul tau preferat, deoarece poate transporta frunzele la locul potrivit in doar o zecime din timp. In cazurile in care vrei pur si simplu sa colectezi frunzele cazute, un aspirator de frunze poate fi de mare ajutor. Datorita rezervorului sau de colectare, acesta poate fi folosit si in zone mai mari. Poti alege intre masini electrice, cu acumulator sau pe benzina.

gudekep aggregator - sovenyvago

Generatoare pentru masini de gradina

Cu ajutorul generatoarelor de curent se pot folosi utilaje electrice oriunde si oricand. Acestea sunt deosebit de importante pentru constructii in aer liber si reparatii de la utilitati, dar totodata reprezinta un element valoros in cazul unei intreruperi de curent. In functie de model, in gama noastra vei gasi generatoare de la cele mai mici, de 1-2 Kw, pana la cele mai mari, de sute de Kw. Generatoarele au o gama larga de aplicatii. Un aparat mai mic este ideal de exemplu, pentru alimentarea cu energie a unei case de vacanta. Generatoarele mai mari sunt potrivite pentru aplicatii industriale.

karcher mosok landolo top

Cum poti accelera curatarea suprafetelor exterioare pentru a obtine o performanta stralucitoare?

Cu masini de spalat de inalta presiune! Aceste masini de spalat ataca in mod eficient si temeinic chiar si cea mai dificila murdarie.
Care este secretul? Puterea. Fie ca este vorba de o curatare delicata sau de o curatare intensa, te poti baza intotdeauna pe o masina de spalat sub presiune! Folosirea lor nu lasa nimic altceva decat curatenie - pe toate suprafetele.