Bosch Quigo Green vonallézer
Bosch Quigo Green nivela laser cu linii

471 RON / buc

Bosch Quigo Green nivela laser cu linii

  • Cod articol: 103000496
  • Producător: Bosch
La comandă

471 RON / buc

Alege stilul complet ecologic cu noua generatie de nivele laser cu linii in cruce Quigo Green de la Bosch, care asigura vizibilitate ridicata si manevrare usoara la proiectele de bricolaj.

3 an(i) garanție
Descriere detaliată și specificații tehnice
Informații stoc

Pentru calculul exact al taxelor și a timpului livrare, aveți la dispoziție calculatorul nostru.

 

buc
Compară

Descriere detaliată

Caracteristici
Tehnologie cu laser verde pentru vizibilitate de pana la 4x mai buna in comparatie cu liniile laser de culoare rosie, chiar si in conditii de luminozitate sporita.
Precizie sporita de +/- 0,6 mm/m si raza de lucru de pana la 12 m.
Materialele reciclate din produs si ambalaj, precum si consumul de energie optimizat contribuie la cresterea durabilitatii.
Pozitionare usoara datorita placii adaptoare si sistemului de prindere universal MM 2.
Perfecta pentru suspendarea tablourilor, montarea placilor ceramice, montarea galeriilor pentru perdele si instalarea mobilierului de bucatarie.

Alege stilul complet ecologic cu noua generatie de nivele laser cu linii in cruce Quigo Green de la Bosch, care asigura vizibilitate ridicata si manevrare usoara la proiectele de bricolaj. Cu liniile sale laser in cruce de culoare verde intens, Quigo Green este solutia perfecta de aliniere pentru lucrul in conditii de luminozitate sporita. Acesta asigura o precizie imbunatatita de +/- 0,6 mm/m si o raza de lucru de pana la 12 m. Quigo Green foloseste in principal materiale reciclate pentru carcasa, accesorii si ambalaj si are un consum de energie optimizat. Pentru un plus de confort, aceasta nivela laser cu linii in cruce versatila este prevazuta cu un sistem de prindere universal MM 2 si o placa adaptoare pentru montare usoara. Ambele sunt, de asemenea, fabricate din plastic reciclat. Quigo Green se autoniveleaza intr-un interval de +/-4° pentru a asigura pozitionarea dreapta a oglinzilor, rafturilor sau placilor ceramice.

Optimizata pentru a fi mai ecologica: consum de energie redus cu pana la 50% in comparatie cu generatia 1 de Quigo green, carcasa produsului este fabricata din plastic reciclat in proportie de 85%, iar sistemul de prindere universal MM 2 plus placa adaptoare utilizeaza impreuna 95% plastic reciclat.

Materialele din care este confectionat ambalajul nu contin plastic si sunt fabricate din cel putin 70% hartie reciclata. Dimensiunea manualului si ambalajului a fost optimizata, iar ambalajul este acoperit cu un strat de luciu pe baza de apa. Manualul si brosurile sunt fabricate 100% din hartie reciclata.

Regleaza nivela laser in pozitia corecta cu ajutorul sistemului de prindere universal versatil MM 2 care poate fi atasat la obiecte cu un diametru cuprins intre 1 si 6 cm.

Placa adaptoare usor de manevrat ofera mai multe optiuni de montare flexibile si precizie sporita pentru reglarea fina a inaltimii. Poate fi atasata in partea de sus, de jos sau posterioara a sculei si are un domeniu de +/-2 cm pentru reglarea fina a inaltimii.

Descriere detaliată

Conținutul coletului

Filet trepied
1/4 col
Inaltimea de lucru [mm]
40 - 95 mm
Greutate
0,2 kg
Încărcare