Burghie pamant manual

De ce Zivtool?

Exista mai multe tipuri de motoburghii pentru sapat in pamant, fiecare adaptata pentru diferite nevoi si conditii de sol. Iata cateva dintre cele mai comune tipuri de motoburghii pentru sapat in pamant:

  1. Motoburghie cu bara dreapta: Acestea sunt cele mai obisnuite motoburghii si au o bara dreapta in forma de surub, utilizata pentru sapatul in soluri mai moi si mai putin compacte.
  2. Motoburghie cu bara spiralata: Aceste motoburghii au o bara spiralata care permite o infasurare usoara in jurul solului, oferind o taiere eficienta in soluri mai dense si compacte.
  3. Motoburghie cu bara de gaura lunga: Aceste motoburghii au o bara mai lunga, ceea ce le face potrivite pentru sapatul in soluri adanci sau pentru obtinerea unor gauri mai profunde.
  4. Motoburghie cu bara ingusta: Aceste motoburghii au o bara mai ingusta, utilizata in special pentru sapatul in zone cu acces limitat, cum ar fi intre plante sau in spatii stramte.
  5. Motoburghie cu bara ajustabila: Aceste motoburghii permit reglarea lungimii barei, permitandu-va sa sapati la adancimi diferite, in functie de nevoile dvs.
  6. Motoburghie cu bara detasabila: Aceste motoburghii au o bara detasabila, ceea ce faciliteaza transportul si depozitarea, si permit utilizarea diferitelor dimensiuni de bare, in functie de cerintele dvs.

Este important sa alegeti motoburghia potrivita in functie de tipul de sol, adancimea necesara si alte cerinte specifice ale proiectului dvs."

Incarcare
Incarcare