Tractori de tuns iarba

  Cod articol 101003139
  La comandă
  32.490 RON / buc
  Cod articol 101003140
  La comandă
  36.290 RON / buc
  Cod articol 101003153
  La comandă
  27.290 RON / buc

Dacă aveți mii de metri pătrați de spațiu pentru gazon, vă puteți gândi să vă cumpărați propriul tractor cu mașină de tuns iarba. Prețul tractoarelor cu mașini de tuns iarba sau al altor tractoare echipate cu mașini de tuns iarba nu pornește cu mult peste un milion de forinți. Cu un astfel de instrument, este o plăcere să lucrăm, putem lucra foarte rapid și eficient! Denivelările solului nu sunt un obstacol, la fel cum nici dealul abrupt și vegetația mai aspră, plivită.

Tractor de tuns iarba cu sau fără colector de iarba?

Atunci când alegeți un tractor de mașină de tuns iarba, este bine să decideți la început dacă dorim să colectăm iarba tăiată și dacă trebuie să o colectăm. Aceasta este parțial o problemă estetică, o parte economică. Pe un teren de sport, este recomandabil să se colecteze iarba tăiată, deoarece lamele mici de iarbă rămase pe gazon se pot lipi de pantofii și îmbrăcămintea sportivilor. Într-un parc, livadă, grădină acasă, nu mai este neapărat important să se colecteze garnituri.

De exemplu, dacă alegeți metoda de cosire a gazonului de mulcire și cosiți iarba cu o densitate suficientă, atunci cuțitele macină iarba tăiată atât de fin încât pot putrezi rapid și pot deveni un nutrient natural pentru gazon. Dacă nu colectăm iarba tăiată, atunci, desigur, nu trebuie să rezolvăm plasarea și posibilul transport și, astfel, timpul nostru de cosit gazonul va fi semnificativ mai mic!

Este important ca, dacă optăm pentru achiziționarea unui tractor de mașină de tuns iarbă care nu colectează iarbă, atunci soluția acestei funcții poate provoca deja o problemă semnificativă în viitor și s-ar putea să nu fie chiar fezabilă! Desigur, nu trebuie să colectăm iarba cu un tractor cu mașină de tuns iarba cu un colector de iarbă! Cele mai multe tractoare de tuns iarba pot fi, de asemenea, utilizate în modul de forfecare mulci.

Tractoare cu mașini de tuns iarba extra-echipate

Tractoarele cu mașini de tuns iarba diferă de industria auto prin faptul că aici de obicei nu alegem suplimentele care sunt importante pentru noi atunci când comandăm, dar dacă ceva este important pentru noi, trebuie să alegem un brand sau un tip în cadrul mărcii în care funcția dorită este o caracteristică de bază. De exemplu, dacă există o cutie de viteze hidrostatică controlată de o pedală de picior pe tractor, atunci acest lucru este foarte benefic atunci când cosiți gazonul în grădini tăiate, încorporate. Schimbăm cu ușurință direcția de deplasare, viteza etc.

Cu toate acestea, dacă, de exemplu, cosim un teren de sport cu secțiuni lungi, drepte, atunci nu mai este atât de convenabil să vă păstrați picioarele în mod constant pe pedală, deoarece este obositor. În acest caz, un tractor cu transmisie mecanică sau un tractor cu mașină de tuns iarba acționată hidrostatic echipat cu cruise control poate fi o alegere bună.

Un alt lucru important la care trebuie să acordați atenție este sistemul de securitate obligatoriu.

Acest lucru se manifestă prin faptul că tractoarele de tuns iarba nu ar trebui folosite pentru a cosi iarba în sens invers, ca nu cumva să cădem accidental pe cineva în timp ce cosim gazonul.

Di de sa alegem un tractor cu masina de tuns iarba?

Cu siguranță putem economisi timp, deoarece cu o astfel de mașină putem tăia iarba mai repede nu numai pentru că o putem controla mai repede, spre deosebire de o mașină de tuns iarba manuală, ci și pentru că funcționează pe benzi mult mai largi.

În plus față de economisirea timpului, argumentul este că, datorită rezervorului mare de colectare a ierbii, va trebui să se oprească pentru a-l goli mult mai rar și va fi, de asemenea, mai ușor să colectați iarba tăiată pentru o parte a parcelei.

Dacă toate acestea nu au fost suficient de convingătoare, trebuie menționat și faptul că este mult mai convenabil să stai pe un astfel de tractor și să-l controlezi cu un volan decât să împingi o mașină de tuns iarba tradițională în timpul mersului, mai ales dacă solul este neuniform!

Utilizarea tractoarelor de tuns iarba în timpul iernii

Tractoarele de tuns iarba pot fi obținute așa-numitele condiții de zăpadă care pot fi utilizate în timpul iernii pentru îndepărtarea zăpezii!

Pachetul de zăpadă conține toate părțile necesare, care este necesară pentru montarea și utilizarea fulgului de zăpadă. Ridicarea și dezafectarea fulgiului de zăpadă poate fi rezolvată în câteva secunde. Există tipuri care pot fi ajustate în mai multe poziții, perpendiculare pe direcția de călătorie sau spre dreapta sau la stânga. Folosindu-le folosind un tractor de tuns iarba în mod eficient și ușor pentru a efectua lucrări de eliminare a zăpezii!

Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare