Motocositoare vari

  În primul rând, merită să fiți clar exact ce este tamburul, când și unde merită utilizat. Aici vom încerca pe scurt să vă ajutăm, vom încerca să acoperim totul, astfel încât să puteți cunoaște cu adevărat această mașină de grădină minunată!

  Pentru ce este practic motocositoare vari?

  Acesta este de obicei folosit pentru a recolta furaje (de exemplu, lucernă) sau pentru a curăța zonele de buruieni care nu mai pot fi cosite cu o mașină de tuns iarba. Desigur, este posibil să nu recoltați furajele pierdute pe o suprafață mare cu o cușcă de tobe, aceasta ar fi o muncă destul de obositoare și consumatoare de timp, dar în terenurile mai mici o astfel de mașină poate fi o alternativă bună. Cu toate acestea, cu o lățime de tăiere de 60-90 de centimetri și un motor pe benzină autopropulsat, vă poate servi foarte mult dacă este necesar.

  Dacă nu colectați garniturile tăiate ca hrană pentru animale, puteți lua în considerare în continuare achiziționarea unei pungi de tobe. De exemplu, dacă aveți un teren de weekend în care ieșiți mai rar sau dacă zona este dimbes-deluroasă, atunci în loc de o mașină de tuns iarba tradițională, ar trebui să vă gândiți să obțineți un tambur. 

  Utilizări tipice ale motocositoare vari

  Zonele abandonate, ideale pentru zonele care sunt foarte îngroșate cu iarbă, deoarece au o înălțime scăzută de tăiere, astfel încât o cantitate mai mare de iarbă sau buruieni poate fi tăiată!

  De asemenea, este mult mai bine pentru tăierea lucernei decât structurile rotative de tăiere, deoarece taie tulpina mai ușor, făcând astfel planta mai puțin deteriorată!