Pompe de stropit manuala

De ce Zivtool?

Pompe de stropit manuala


Pompele de stropit manuale sunt dispozitive care utilizeaza puterea umana pentru a crea presiune si a pulveriza lichidul de stropit. Acestea sunt compuse dintr-un rezervor pentru lichid, un sistem de pompare si o duza de pulverizare.

Pentru a utiliza o pompa de stropit manuala, urmati acesti pasi:

  1. Umpleti rezervorul: Deschideti capacul rezervorului si umpleti-l cu lichidul de stropit, cum ar fi apa, pesticide sau ingrasaminte.
  2. Pompati: Actionati manerul pompei in sus si in jos pentru a crea presiune in rezervor. Acest lucru va forta lichidul sa iasa prin duza intr-un jet fin.
  3. Reglati presiunea: Daca pompa de stropit are un regulator de presiune, ajustati-l in functie de nevoile dvs. pentru a obtine o pulverizare mai fina sau mai puternica.
  4. Pulverizati: Duceti duza in directia dorita si apasati pe tragaci pentru a pulveriza lichidul. Asigurati-va ca directionati lichidul catre zona dorita si evitati pulverizarea pe plante sau suprafete sensibile.
  5. Repetati: Continuati sa pompati periodic pentru a mentine presiunea in rezervor si a asigura o pulverizare constanta.

Pompele de stropit manuale sunt utile pentru gradinarii si agricultorii mici care au nevoie de o solutie portabila si accesibila pentru a aplica lichide de stropit pe plante. Totusi, ele pot necesita efort fizic constant pentru a mentine presiunea si pot avea o capacitate limitata de stocare a lichidului comparativ cu alte tipuri de pompe de stropit.

Asigurati-va ca urmati intotdeauna instructiunile producatorului in ceea ce priveste utilizarea, intretinerea si siguranta in timpul utilizarii pompei de stropit manuala.
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare