Zivtool parteneriat cu MAKITA!


 

Makita akku és töltő top makita landolo kepesszoveg

 

 

Acumulatoare MAKITA

Instrumentele fara fir sunt posibile datorită bateriei din ele. Având tehnologia potrivită și tipul de baterie este aproape la fel de important ca dispozitivul în sine. Dacă capacitatea bateriei, timpul de încărcare sau metoda de stocare nu răspund nevoilor utilizatorului, atunci chiar dacă aveți cea mai scumpă mașină de marcă, nu o veți putea folosi.

Reinnoire continua la acumulatoare si incarcatoare MAKITA

Aproape în fiecare an, sunt lansate noi modele fara fir. În același timp, tehnologia bateriilor se schimbă, deoarece există o inovație constantă pe piață. Există deja nenumărate opțiuni de baterie și această tendință va continua. De asemenea, ne putem aștepta ca aceste baterii să poată face mai multă muncă ca niciodată.

Acumulatoare Makita Li-Ion 

Aceasta poate fi cea mai bună alegere pentru noi, deoarece îi depășește pe ceilalți în toate domeniile. Deși componentele interne se pot uza oarecum din cauza utilizării frecvente, acest lucru este în mod clar compensat de timpul de încărcare extrem de rapid și de performanța ridicată a bateriilor Li-Ion.

furocsavarozo kep

 

Masina de gaurit si insurubat MAKITA pot avea o mulțime de utilizare intr-o gospodarie sau atelier.
Parametrii tehnici care sunt cei mai importanti atunci cand cumperi un MAKITA, sunt greutatea surubelniței, tipul de baterie si, desigur, performanta!