Husqvarna construction - Partenerul Tau ideal in constructii!

Fedezze fel a világ legnagyobb vágógép-termékcsaládját

Explorati cea mai vasta gama de masini de taiat din lume

Husqvarna furnizeaza cea mai vasta gama de masini de taiat de pe piata, facand posibile adancimi de taiere de pana la 450 mm. Masinile noastre de taiat sunt construite cu o experienta de peste 60 de ani in design si se bucura de incredere si apreciere in toata lumea.

Indiferent de sursa de alimentare preferata – benzina, baterii, curent electric, de natura hidraulica sau pneumatica – veti gasi aici masina de taiat pentru activitatea dvs.

Indiferent daca lucrati in constructii sau interventii de urgenta, taind inauntru sau afara, exista intotdeauna o masina de taiat Husqvarna potrivita nevoilor dvs.

Gyémántkorongok a legkeményebb építőanyagok vágásához

Discuri diamantate pentru taierea celor mai dure materiale de constructii

Cu discurile diamantate Husqvarna obtineti performanta consistenta si increderea care o insoteste.

Oferim una dintre cele mai vaste game de discuri diamantate de calitate premium, pentru majoritatea aplicatiilor de taiere din constructii. Dimensiuni care variaza de la 180 mm (7’’) pentru mese pentru taiat placi ceramice la discuri diamantate de 1500 mm (60’’) pentru masini de taiat ziduri si pardoseli.

Un disc diamantat Husqvarna este intotdeauna o optiune sigura si rentabila. Cu peste 300 de variante in gama noastra de produse, suntem siguri ca veti gasi un disc diamantat pe masura necesitatilor dvs. Optati pentru nivelul dvs. ideal de performanta – Gold, Silver sau Bronze.

Magfúró gépek széles választéka számtalan alkalmazási célra

O gama larga de utilaje de gaurire diamantata pentru toate aplicatiile din domeniul constructiilor

Fie ca realizati deschideri mari sau mici, mai multe gauri sau gaurire adanca, Husqvarna ofera utilajele de gaurire diamantata si coroanele diamantate de care aveti nevoie pentru a va finaliza lucrarile.

  • Gaurire verticala, in sus si in jos
  • Gaurire orizontala
  • Realizarea de gauri pentru canale, conducte si cabluri
  • Diametre mari de gaurire si gauri adanci
  • Gaurire punctata
  • Gaurire in unghi
  • Realizare de gauri pentru bariere
  • Gaurire automata
  • Carotare manuala in mediu umed si uscat
  • Carotare pentru evacuarea apei
Tömörítők széles választéka mindenféle munkához

 

 

O gama larga de compactoare pentru toate operatiunile

Cu gama noastra vasta de compactoare, va puteti ocupa de toate tipurile de operatiuni de compactare, de la argila, namol, nisip si pietris pana la pietre si asfalt. Toate compactoarele Husqvarna sunt proiectate pentru a oferi performante ridicate, sunt bine echilibrate si ergonomice, ceea ce va permite sa lucrati toata ziua cu efort minim.