Gradinarit? Exista solutie!  

 

 Masinile Bosch, Makita și Gude pot fi de mare ajutor pentru a facilita munca in gradina.  

Folosind instrumentele potrivite, economisest timp si te poti bucura de liniștea si frumusetea naturii.  

Cositul, taierea și saparea gazonului necesita un fizic puternic și rezistența, deci merita sa investim intr-un instrument care ne va face viata mai usoara pe termen lung și va accelera munca manuala care dureaza adesea cateva ore.  

Click aici pentru a alege brand-ul preferat! 

 

Gradinarit? Exista solutie!  

 Masinile Bosch, Makita și Gude pot fi de mare ajutor pentru a facilita munca in gradina.  

Folosind instrumentele potrivite, economisest timp si te poti bucura de liniștea si frumusetea naturii.  

Cositul, taierea și saparea gazonului necesita un fizic puternic și rezistența, deci merita sa investim intr-un instrument care ne va face viata mai usoara pe termen lung și va accelera munca manuala care dureaza adesea cateva ore.  

 

  

Masini pentru gradina care merita cumparat

Din ce in ce mai multe instrumente sunt comercializate, ceea ce ajuta la desfasurarea locurilor de munca in jurul casei. Mai jos am adunat unii pe care trebuie sa-l meritati.

Tocatori de crengi

O ramura poate fi interesata de orice etapa a anului. Utilizarea sa ofera rezultate precise precise. Cremurile combinate pot fi folosite pentru a acoperi solul solului sau chiar tamburul in compostare. In alegerea, merita sa luam in considerare daca il vom folosi, de asemenea, in mod regulat sau mai putin frecvent pentru a utiliza deseurile verzi pentru a lucra cu masina.

Masini de tuns iarba

Cu primavara de primavara, incepe verde si iarba sa creasca impreuna. Avem, de asemenea, orice zona inconjuratoare, nu inotam gazonul. Astazi, putem alege dintr-un numar de diferite tipuri si masini de calitate, fie ca este vorba de o masina de tuns iarba cu motor, cu masini de tuns iarba, masini de tuns iarba.

Aeratoare de gazon

Cu ventilatia gazonului, putem reimprospata, reinnoi gazonul, ceea ce va determina reinnoirea si radiatiile. Pentru aceasta, totusi, este necesara o masina de ventilatie de gazon, care taie oarecum radacinile ierbii, ducand la lastari noi si indeparteaza filtrul uscat si mort.

 Masini de etansare

Masina dezvoltata pentru tranzitia si prelucrarea coplesitoare a diferitelor soluri. Mai multe masini moderne au accesorii interschimbabile, astfel incat sa le putem folosi nu numai in sarcini auxiliare.

Masini multifunctionale de gradina

Achizitionarea de masini combinate, cunoscute ca masini multifunctionale de gradina va fi o alegere buna daca sunteti in cautarea unui instrument adecvat pentru munca dvs. de zi cu zi. De asemenea, poate fi utilizat pentru astfel de masini, in functie de diferitele lucrari de gradina. Indiferent daca este vorba de taietura, cu gard viu sau inteligent, veti gasi cu siguranta starea corecta. Datorita axei sale compacte, impartite, poate fi stocata intr-o locație mica, dar este usor de transportat.

Suflante si aspiratoare de frunze

Toamna acopera frunzele, a caror curatare poate parea o sarcina nesfarsita. Cu toate acestea, suflanta de foliil poate deveni cu usurinta in companionul nostru preferat, deoarece permite ca frunzele cazute sa fie construite in locul potrivit in locul potrivit. In cazurile in care vrem sa colectam pur si simplu frunzele cazute, atunci poate exista un mare ajutor cu o turma. Datorita rezervorului de colectare, acesta poate fi utilizat in zone mai mari. Puteti alege dintre masinile electrice, fara fir sau benzina.

Foarfece pentru gradina cu acumulator


Incisorul este un accesoriu indispensabil pentru toate gradinile. Utilizarea sa este determinata in primul rand de marimea, curba si designul marginii de taiere. 

Pulverizatori

Pentru a proteja plantele, fiecare gradinar are nevoie de un pulverizator bun. Daunatorii pot distruge cu usurinta o multime de lucruri plictisitoare, deci este esential sa se previna problemele. Este important sa obtineti intotdeauna un producator bine-cunoscut si un dispozitiv de inalta calitate. Nu merita salvat atunci cand achizitionati pulverizatorul, deoarece putem provoca mai multe daune decat un beneficiu pe termen lung. Observați, de asemenea, calitatea duzelor si duzele, deoarece acestea ofera acuratetea si ecuatia pulverizarii. Puteti alege dintre masinile electrice, fara fir sau benzina.

Masini de tuns gard viu

Ajustarea tufisurilor si a gardurilor este acum o sarcina simpla daca exista un taietor de gard viu de buna calitate la casă. In plus fata de simplificarea sarcinii noastre, taierea este facuta rapid si sigur. Alegeti dintre masinile electrice, fara fir sau benzina.

Motocoasa


Turnul principal este de obicei utilizat in accesul dificil la intretinerea zonelor dens, ierboase si a pieselor de stomac cu crestere rapida. Potrivit pentru sacrificarea zonelor mai mari. Acest lucru este in primul rand diferit de scutul de margine, cel mai probabil sa fie utilizat in masinile de tuns iarba mai mici. Putem alege de la masini electrice, fara fir si benzina.

Foreze

Aceste masini sunt utilizate in cea mai mare parte la periferia. O gaurire a solului ajuta: cand instalati copaci, creand o groapa de plantare. Exista, de asemenea, mai multe variante de masini de gaurire a terenurilor, de exemplu: masini de gaurit manual-unu si cu doua sensuri.

Masini despicator de lemn

Masina de gradina poate fi utilizata pentru a clarifica jurnalele cu diametru mare. Taiati jurnalul inserat cu o forta uriasa de splinare. Pentru prima data, poate parea destul de scump, dar utilizarea continua a timpului si a energiei pot fi salvate.

Fierstraie basculant

Atat în ​​casa cat si in mediul industrial. Excelent potrivit, de exemplu, lamele si cherestea la dimensiune. Datorita structurii sale structurale, este extrem de confortabil si sigur.

Roabe

Roaba este un dispozitiv de incarcare cu o roata care poate muta cu usurinta mai multe materiale an acelasi timp. Atunci cand alegeti un aspect important al zonei de incarcare, cat de mult material se potrivesc in acelasi timp. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, au fost comercializate amprente motorizate, asigurandu-se ca putem muta cu usurinta materiale grele.

Masini pentru gradina: pret si garantie

Suntem parteneri oficiali la cele mai cunoscute branduri, cum ar fi Makita, Bosch, Metabo si Dewalt. In functie de marca produselor noastre, acestea sunt justificate timp de 1-3 ani. Cu toate acestea, in plus fata de intretinerea si ingrijirea corespunzatoare, putem ramane calm pana la o perioada lunga de timp dupa perioada de garantie