Acum este şi mai avantajos să foloseşti Bosch PRO360 pentru a te înregistra pentru a obţine garanţia extinsă de 3 ani. Nu numai că este mai uşor, dar poţi solicita şi recompense.

Acum, când adaugi noile tale scule în PRO360, primeşti câte 100 de puncte pentru sculele Bosch Professional de 18V participante în campanie. Dacă ai suficiente puncte, le poţi schimba în cadouri Bosch Professional.

Consultă aici toate condițiile campaniei

Cumpără şi înregistrează în PRO360 cel puţin 2 scule cu acumulatori de 18V în timpul perioadei promoţionale. Colectează puncte până pe 31.08.2024 şi solicită premiile Bosch Professional!

CADOU GBA 18V 4Ah, pentru produsele de mai jos:

CADOU L-BOXX pentru produsele de mai jos:

MI AZ A PRO360

CE ESTE PRO360?

PRO360 este portalul de acces practic şi eficient pentru numeroase servicii Bosch Professional. Înregistrează-te pentru a beneficia de toate serviciile actuale şi viitoare, inclusiv extinderea gratuită a garanţiei sculei, cu până la 3 ani.

Ai toate sculele tale într-un singur loc, găseşti cu uşurinţă garanţia, obţii informaţii despre produse şi citeşti recenzii despre sculele electrice Bosch Professional lăsate de profesionişti ca tine. Mai mult, poţi colecta puncte pe care le vei putea utiliza pentru a beneficia de avantaje suplimentare.

Pur şi simplu, introdu detaliile produselor tale sau scanează plăcuţa de identificare în decurs de 4 săptămâni de la achiziţie şi obţine garanţia extinsă.

Am lansat PRO360 — o aplicaţie prin care ai toate informaţiile importante referitoare la sculele tale electrice Bosch Professional. Cu PRO360, eşti întotdeauna la un clic distanţă de informaţiile necesare.

HOL TALÁLOM A PRO360 ALKALMAZÁST?

CUM POT ACCESA APLICAŢIA PRO360?

Începe să-ţi gestionezi sculele electrice şi obţine acces uşor la avantaje şi servicii astăzi.

 

Versiunea web gratuită

Descărcare gratuită din Google Play Store*

Descărcare gratuită din Apple App Store*

Mi történik a régi felületen lévő adataimmal?

Ce se va întâmpla cu datele mele de pe platforma veche?

În prezent, înregistrarea unei scule noi este posibilă numai prin intermediul Bosch PRO360.

Bineînțeles, datele privind scule şi garanţii introduse pe vechiul portal rămân valabile în continuare. Cu toate acestea, este recomandat să soliciţi transferul datelor către PRO360. Stochează convenabil toate produsele într-un singur loc!

CARE SUNT FUNCŢIILE APLICAŢIEI PRO360?

CARE SUNT FUNCŢIILE APLICAŢIEI PRO360?

3 ANI GARANŢIE

Extinde-ţi garanţia până la 3 ani folosind aplicaţia noastră. Îţi punem la dispoziţie această ofertă gratuit pentru toate sculele electrice şi aparatele de măsurat Bosch Professional, inclusiv pentru acumulatori şi încărcătoare.

Pur şi simplu introdu detaliile produselor tale sau scanează plăcuţa de identificare în decurs de 4 săptămâni de la achiziţie şi obţine garanţia extinsă.

 

CARE SUNT FUNCŢIILE APLICAŢIEI PRO360?

GARANŢIE DIGITALĂ

Nu-i aşa că este neplăcut atunci când nu poţi găsi garanţia produsului sau când o pierzi prin toate documentele pe hârtie? În PRO360, găseşti toate produsele într-un singur loc şi beneficiezi de o prezentare generală a inventarului tău.

Dacă nu înregistrezi singur sculele, cere-i distribuitorului autorizat să o facă pentru tine şi să-ţi partajeze lista de scule electrice. Nu este nevoie să înregistrezi și tu separat– beneficiază de o singură sursă informativă!

 

CARE SUNT FUNCŢIILE APLICAŢIEI PRO360?

INFORMAŢII DESPRE PRODUSE

Datorită catalogului de produse aplicaţia PRO360 te ajută să găseşti scula potrivită pentru proiectele tale.

Informaţii simplificate privind utilizarea sculelor electrice profesionale.

 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare