Unicraft MSSG 105 homokszóró elszívóval
Unicraft MSSG 105 aparat de sablare cu exhaustor
2.039 Lei /buc
Pret fara TVA 1.713 Lei
La comandă

Unicraft MSSG 105 aparat de sablare cu exhaustor

 • Cod articol:

  101604254
 • Producator:

  Unicraft
 • Tensiune retea:

  230 V
 • Presiunea de lucru:

  5,5 - 7,9 bar
 • Frecventa:

  50 Hz
2.039 Lei /buc
Pret fara TVA 1.713 Lei
La comandă
Livrare la domiciliu Timpul de livrare: 12-13 zile lucratoare Taxa transport: Gratuit

Descrierea produsului

Caracteristici
Unitate mobila de sablare cu rezervorul de sablare cu pistol de pulverizare si aspiratie integrata pentru lucru curat. Este ideal pentru curatarea suprafetelor mari la fata locului sau intr-o camera unde sablarea nu este necesara pentru o curatare si o pregatire adecvata a suprafetei. O palnie de extractie etansa cu perie care inconjoara duza de pulverizare reduce la minimum cantitatea de praf si murdarie care se scurge, astfel incat nu este eliberata in aer si nu se disperseaza in mediul inconjurator. Excelent pentru lucrari la domiciliu, renovare, lucrari de caroserie, intretinere a proprietatii. Aparatul are un ventilator de extractie incorporat si un filtru de inalta eficienta, care aspira particulele si materialele indepartate si le colecteaza intr-un recipient. Se recomanda utilizarea unui material special conceput pentru indepartarea pietrisului. Materialul de granulatie poate fi: coji de nuca, macinisuri de samburi de cirese, corindon, carbura de siliciu, granulatie metalica, granulatie metalica, granulatie de sticla, nisip de cuart, nisip de granat sau alte granulatii de rezistenta mai mare.
Nu se recomanda utilizarea nisipului de pavaj din cauza eficientei scazute a granulelor fragile si a formarii unui nivel ridicat de praf.
Utilizarea unui compresor cu o putere mai mica decat cea recomandata va reduce semnificativ eficienta si va ingreuna munca.

Specificații

De ce Zivtool?

Incarcare
Incarcare
Incarcare