Array
Optimum IHG 1500 radiator cu inductie
3.439 Lei /buc
Pret fara TVA 2.890 Lei
La comandă

Optimum IHG 1500 radiator cu inductie

 • Cod articol:

  101604217
 • Producator:

  Optimum
 • Tensiune retea:

  230 V
 • Putere nominala:

  1.700 W
 • Clasa de protectie:

  IP21
3.439 Lei /buc
Pret fara TVA 2.890 Lei
La comandă
Livrare la domiciliu Timpul de livrare: 12-13 zile lucratoare Taxa transport: Gratuit

Caracteristici
Aparat de incalzit prin inductie, extrem de versatila pentru utilizarea in sectorul caroseriei si al vehiculelor comerciale datorita accesoriilor standard complete. Transport usor datorita designului mic si greutatii reduse de 4,5 kg. Accesorii suplimentare disponibile. Aplicarea de caldura directionata si precis dozata in cateva secunde datorita tehnologiei de ultima generatie a microprocesorului. Aparat de incalzire rapida a pieselor blocate pana la 800 de grade fara a incalzi si piesele din apropiere.

Numeroase posibilitati de aplicare:

Aparat de ultima generatie pentru incalzirea pieselor blocate, ruginite sau gripate cu ar fi: piulite, suruburi, pivoti, bielete directie, camasi de rulment blocate, elemente de fixare, balamale pentru usi, suruburile galeriei de evacuare, sensori lamda (O2) sau orice alte piese blocate.
Indepartarea micilor lovituri de grindina fara a deteriora vopseaua. Indepartarea placarii mai mici. Indepartarea materialelor de etansare si de umplere. Piesele greu accesibile pot fi, de asemenea, slabite dupa incalzire prin utilizarea si aplicarea corespunzatoare a sarmei speciale de infasurare (de exemplu, piesele axei, articulatiile sferice, senzorii etc.)
Usor si rapid de utilizat. Eficienta ridicata. Evitarea supraincalzirii datorita celor doua ventilatoare. Siguranta operationala ridicata datorita automonitorizarii cu mesaj optic de stare.

De ce Zivtool?

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare