Seturi si accesorii pentru gaurit si insurubat

    Disponibil: 3 buc
    Putem livra
    114 RON /buc

De ce Zivtool?

Set de surubelnite este o grup de unelte care contine diverse tipuri si dimensiuni de surubelnite. Aceste seturi includ de obicei surubelnite de diferite marimi, precum si surubelnite cu cap in forma de stea (torx), cu sase laturi (standard), pozidriv sau Phillips.

Seturile de surubelnite ofera instrumentele necesare pentru insurubarea si desurubarea suruburilor in diferite sarcini. Acestea pot contine surubelnite manuale, care necesita insurubarea sau desurubarea prin miscarea manuala a manerului, sau surubelnite electrice si cu acumulator, care sunt alimentate de la o sursa de curent sau un acumulator.

Seturile de surubelnite contin in general surubelnite de diferite dimensiuni si tipuri pentru a se potrivi cu diverse suruburi si sarcini de munca. Aceste seturi pot include atat surubelnite mai scurte, cat si surubelnite mai lungi, pentru a facilita accesul la zone greu accesibile sau suruburi adanc incastrate.

Aceste seturi de surubelnite sunt folosite pe scara larga in bricolaj, lucrari casnice, reparatii si in domeniile electronicii si informaticii. Alegerea unui set de surubelnite potrivit este importanta pentru a lucra usor si eficient cu diferite sarcini de insurubare.

Calitatea si compozitia seturilor de surubelnite pot varia, astfel ca merita sa alegeti un set de calitate de la o marca de incredere, care sa se potriveasca nevoilor individuale si domeniului de utilizare."
 

Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare
Incarcare