Leica CLX300 mérőműszer szoftver
Leica CLX300 software pentru aparat de masurat
1.769 Lei /buc
Pret fara TVA 1.487 Lei
La comandă

Leica CLX300 software pentru aparat de masurat

 • Cod articol:

  102035918
 • Producator:

  Leica
 • Nivela laser rotativ compatibil:

  RUGBYCLH
 • Unitate de vanzare:

  1 buc
1.769 Lei /buc
Pret fara TVA 1.487 Lei
La comandă
Livrare la domiciliu Timpul de livrare: 7-8 zile lucratoare Taxa transport: Gratuit

Descrierea produsului

Carcteristici
Sunt disponibile diferite pachete de software pentru aparate, astfel incat fiecare poate gasi cele mai potrivite pentru nevoile sale. Cu toate acestea, in cazul in care cineva are deja un anumit software, dar ulterior se dovedeste a fi insuficient - de exemplu, pentru ca i s-a atribuit o sarcina mai complexa - este posibil sa "modernizeze" laserele rotative.
Nu este nevoie sa cumparati un nou pachet de dispozitive, ci doar sa va actualizati aparatul existent cu noul software prin intermediul unui cablu. Laserele rotative cu inclinare manuala de pana acum vor fi reglabile digital intr-o clipa. Este mult mai economic decat sa cumparati un produs nou si se poate continua sa lucrati cu un instrument cu care sunteti deja obisnuit, practic fara timp de asteptare.

Pentru laserele Rugby CLH, software compatibil:

Dispozitiv de baza: in acest caz, aparatul functioneaza numai in plan orizontal, fara functie de introducere panta (nici macar manuala), 600 rpm, functie HI (alarma la deplasare), mascare de celule (unde sa se plaseze sau nu semnalul laser).
Software-ul CLX200: Dispozitiv de baza + inclinare manuala a ambelor axe + Funcția SMART Targeting si Lock: instrumentul cauta automat detectorul COMBO (captare de semnal), urmarirea modificarilor de temperatura.
Software CLX300: Software CLX200 + inclinare digitala pe un ax pana la ± 8 %, control semi-automat al inclinarii
Software CLX400: Software CLX300 + doua axe de inclinare digitala ± 8

Desigur, software-ul superior "mosteneste" caracteristicile software-ului de nivel inferior si exista posibilitatea dezvoltarii in mai multe etape. Acest lucru inseamna ca de exemplu, este posibila trecerea de la software-ul Basic la software-ul CLX400.

Specificații

De ce Zivtool?

Incarcare
Incarcare