Generatoare actionate de tractor prin cardan

De ce Zivtool?

Deoarece pretul ridicat al generatoarelor de mare putere este determinat de motorul diesel care actioneaza unitatea de masini, inlocuirea motorului va duce la economii semnificative. Aceasta este exact problema pe care o rezolva un agregator actionat de tractor!

Cum functioneaza generatoarele actionate de tractor prin cardan

Grupul generator este alimentat de motorul diesel al tractorului. Acest lucru asigura alimentarea cu energie electrica cu o investitie redusa.

Generatoarele actionate de tractor prin cardan in functie de putere

Este disponibila o combinatie de grupuri electrogene mai mici si mai mari actionate de tractor. Alegerea aici se bazeaza pe cererea preconizata.

Din fericire, toate generatoarele de energie electrica actionate de tractoare pot fi utilizate pentru a genera energie electrica monofazata si trifazata, astfel incat gama de aplicatii este foarte larga!

Generatoarele actionate de tractor prin cardan - generarea de energie pentru orice, de la agricultura la horticultura!

In agricultura, odata cu raspandirea culturilor de productie moderne, nevoia de aprovizionare sigura cu energie electrica este in crestere. Din nefericire, din cauza lipsei de capital in agricultura, putini antreprenori sunt capabili sa achizitioneze un generator diesel de mare putere, astfel incat, in multe cazuri, fara o sursa de energie de rezerva, pot aparea daune semnificative.