Debitatoare diamantate, masini de taiat gresie umed

  Cod articol 101603650
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  1.729 RON / buc
  Cod articol 101003210
  Putem livra
  Doar 2 buc. mai avem la acest preț!
  530 RON / buc
  Cod articol 101001704
  Putem livra
  Doar 1 buc. mai avem la acest preț!
  616 RON / buc
  Cod articol 101001098
  La comandă
  3.609 RON / buc
  Cod articol 101000005
  La comandă
  2.521 RON / buc

Structura masinilor de taiat cu disc diamantat si masini taiat cu disc diamantat in mediu umed

La prima vedere, am crede pe buna dreptate, ca vorbim despre o simpla fierastrau circular de mana! Acest lucru este aproape adevarat, dar nu putem trece peste diferentele de structura.
O masina de taiat cu disc diamantat combina performante puternice, viteza mare si un disc diamantat, special dezvoltat in acest scop pentru a face o masina indispensabila!
In ceea ce priveste directia de taiere, aceste masini pot taia doar jos si drept. E bine de stiut, pentru a nu avea surprize mai tarziu.

Folosirea masinilor de taiat cu disc diamantat si masini taiat cu disc diamantat in mediu umed:

Ne permite taieturi extrem de precise si exacte, in acelasi timp, accelerand procesul de lucru, economisind timp.

Inainte de a cumpara una dintre aceste masini-unelte, este bine sa aflam cateva lucruri. Un aspect important, ce materiale dorim sa taiem! De ce este necesar aceasta masina? Vom face un scurt rezumat:

 • Ce material tare vrem sa taiem: duritatea variaza de la un material la altul. De exemplu, o faianta nu este la fel de tare ca o placa de granit.
 • Cat de gros este materialul pe care dorim sa taiem: acest lucru este necesar pentru a afla daca putem taia materialul dorit dintr-o singura taietura sau daca trebuie sa taiem de mai multe ori, pe ambele parti, pentru a obtine o lucrare reusita.

Daca nu stii ce ar fi potrivit, nu ezita sa ceri ajutor de la noi!

Avantajele sistemului de racire cu apa pentru masini taiat cu disc diamantat in mediu umed:

Deoarece este vorba despre taierea materialelor dure, in timpul procesului de taiere se genereaza foarte multa caldura. Aceasta caldura ridicata, poate deteriora cu usurinta atat discul de taiere, cat si materialul taiat. Racirea cu apa s-a inventat, pentru a rezolva aceasta problema. Prin utilizarea racirii cu apa, durata de viata a discurilor diamantate s-a imbunatatit semnificativ!

Racirea cu apa colecteaza foarte bine praful, evitand astfel dispersarea unor cantitati mari de praf. In acelasi timp, zona de lucru nu va fi prafuita si nu vom ajunge in situatia de a nu vedea locul exact al taieturii.

Masini de taiat cu disc diamantat electrice sau cu acumulator

 • Masini cu acumulator:  Putere mai mica in comparatie cu versiunea electrica, deci recomandata pentru taieturi mai mici.
 • Masini electrice:  Au mai multa putere si cu discuri mai mari, putem face taieturi mai mari, decat cu varianta cu acumulator. Singurul dezavantaj este ca sunt alimentate cu energie electrica si nu se poate utiliza unde nu exista electricitate.
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare
Încărcare